mi to obojętne byle "kudłaty"
a zboczeniami sie nie martw.. nie jestes sama

Krolik napisał(a):Cytat:hmm... o ile dobrze pamietam to ty sie zachwycales Doda ..
hm...wnioskując z twej wypowiedzi, nie wyczówasz różnorodności emocji w wiadomościach pisanych...
nie zmienia to jednak faktu ze temat byl rownie popierdolony a nawet bardziej...wiec czemu sie czepiasz tego..??

Moja intencja było tępienie buractwa i łupoty, ten temat te cechy propaguje.. róznica jest kolosalna...
W takim razie Krolik zacznij od wiekszosci tematów w offtopicu (vel.Pompuj...etc)Jak co to moge pomóc

hmmm wiec chlopcy to sobie o dziewczynach moga pogadac a na odwrot to nie...bo to glupota i buractwo...???

hock:
Nie tamten teamt uważam za równie debilny jak ten

to nie musisz sie w nim udzielac :?
a ja musze ponarzekac bo wole brunetow ... a na samych blondynow natrafiam...cholera

hock:

To co, bierzemy sie za rudych??!!

akurat po srodku sa

Uwielbiam rudych i dlugowlosych

poza tym liczy sie wzrost(jakos tak wolę jak facet jest glowe wyzszy, ale trafiam zwykle na ponizej 180 cm)i oczka...najlepiej piwne oraz dlonie. Piekny samiec być nie musi, wystarczy by ciekawy był, fizycznie i psychicznie
EKHM

łoczęta ma mieć piwne, łapki absolutnie nie

łapy ma miec duze i czyste poprostu

rudzi są super

.. co chcecie od rudych?

mi się podobają.. pod warunkiem że włosy pod dupsko [no i ta część ciała musi być jędrna i kształtna

] no i najlepiej kręcone... ale nie tak kręcone kręcone tylko taki małe fale.... to wtedy jest cycuś
(ale masło maślane

)