Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
mi to obojętne byle "kudłaty" Big Grin

a zboczeniami sie nie martw.. nie jestes sama Laughing
Big Grin Big Grin Big Grin taaa.....brunecik o jasnej karnacji i niebieskich oczach Big Grin Big Grin Big Grin marzenie....a takiego mam Big Grin a co do zboczen.... Confusedhock: Tongue
Krolik napisał(a):
Cytat:hmm... o ile dobrze pamietam to ty sie zachwycales Doda ..

hm...wnioskując z twej wypowiedzi, nie wyczówasz różnorodności emocji w wiadomościach pisanych...

nie zmienia to jednak faktu ze temat byl rownie popierdolony a nawet bardziej...wiec czemu sie czepiasz tego..?? Laughing
Moja intencja było tępienie buractwa i łupoty, ten temat te cechy propaguje.. róznica jest kolosalna...
W takim razie Krolik zacznij od wiekszosci tematów w offtopicu (vel.Pompuj...etc)Jak co to moge pomóc Wink
hmmm wiec chlopcy to sobie o dziewczynach moga pogadac a na odwrot to nie...bo to glupota i buractwo...??? Confusedhock:
Nie tamten teamt uważam za równie debilny jak ten Laughing
to nie musisz sie w nim udzielac :?
ja wole blondynow, ale na samych "ciemnych" natrafiam Wink
badz co badz wcale nie narzekam Big GrinBig GrinBig Grin
a ja musze ponarzekac bo wole brunetow ... a na samych blondynow natrafiam...cholera Confusedhock: Crying or Very Sad Crying or Very Sad
To co, bierzemy sie za rudych??!! Laughing akurat po srodku sa Big Grin Laughing
Uwielbiam rudych i dlugowlosych Big Grin poza tym liczy sie wzrost(jakos tak wolę jak facet jest glowe wyzszy, ale trafiam zwykle na ponizej 180 cm)i oczka...najlepiej piwne oraz dlonie. Piekny samiec być nie musi, wystarczy by ciekawy był, fizycznie i psychicznie
Medbh napisał(a):najlepiej piwne oraz dlonie

eee...znaczy ma mieć piwne dłonie czy w ogóle ma je mieć??? Laughing Laughing Surprised Wink
EKHM Big Grin łoczęta ma mieć piwne, łapki absolutnie nieSmile łapy ma miec duze i czyste poprostu Smile
rudzi są super Big Grin.. co chcecie od rudych? Wink mi się podobają.. pod warunkiem że włosy pod dupsko [no i ta część ciała musi być jędrna i kształtna Angry ] no i najlepiej kręcone... ale nie tak kręcone kręcone tylko taki małe fale.... to wtedy jest cycuś Big Grin

(ale masło maślane Laughing )
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33