Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
...jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny faceta to największą uwagę chyba przywiązuje do oczu SmileSmileSmile

A tak na marginesie to dwaj panowie na tym forum są całkiem całkiem Big GrinBig Grin
którzy?
nie..lepiej nie...<nie chce znowu zostać pobita Big Grin >
Laughing Laughing Laughing Laughing
dobrze ci tak, trzeba sie orientowac Tongue
Orientację to już mam dobra o to się nie martw Laughing
Aeroth - co Ty masz w avatarze?? Bo albo mi się wydaje, albo to jest Chuj Wink
MOLLY napisał(a):Orientację to już mam dobra o to się nie martw Laughing

za to avatarka mam ładnego, nie? Smile

Cytat:Aeroth - co Ty masz w avatarze?? Bo albo mi się wydaje, albo to jest Chuj
niemam pojęcia ale biegnie ma łapki wiec to chyba nie jest Chuj. no i z własnych badan wiem, że chuje raczej zielone nie są.

Arion

normalnie stuprocentowo arioniczny, wypas ;]
a to jest diplodok, o! ;]
[btw - odnośnie tego chuja - podobno głodnemu chleb na myśli ;)]
Arion napisał(a):avatarek boski ;D
normalnie stuprocentowo arioniczny, wypas ;]
a to jest diplodok, o! ;]
[btw - odnośnie tego chuja - podobno głodnemu chleb na myśli Wink]
no w koncu ktos normalny Big Grin Jak go zobaczyłem to takie "muszegomieć" Tongue
heh skojarzyło mi się, bo taki jakiś... gładko-zmarszczony... Wink a jeszcze to białe, po czym on biega...
Też takiego mam...w sensie gifa z tym stworzonkiem ;]
Lol ale fajny mutant Big Grin
To jakaś taka niebezpieczna odmiana Pokemona lądowego/ wodnego czy cóś? Tongue Nie no jest sweet Laughing
ło jezu, to zwierze bedzie mi sie teraz snilo po nocach... argh
spojrzcie na jego szatanski usmiech... ma nienawisc w oczach... z cala pewnoscia to zlo w najczystszej postaci ;]
Neth napisał(a):ło jezu, to zwierze bedzie mi sie teraz snilo po nocach... argh
spojrzcie na jego szatanski usmiech... ma nienawisc w oczach... z cala pewnoscia to zlo w najczystszej postaci ;]
No mówię, że Chuj Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33