Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
hier_kommt_die_sonne napisał(a):E tam, Elvis, pierdolisz Wink

Hehe. Smile Skąd wiesz, mądralo? Smile
GŁUPCY !!!

kazdy wie ze najwięcej kobiet ma żelazny jarl fenriz na swoim skrzydlatym drakkarze- nie tylko dbam o moja załoge ale równiez zapedzam ja do wioseł i gotowania przez co nigdy sie nie nudzi- podczas gdy wy toniecie w miernych marzeniach o dupie maryni i setkach kobiet na zwołanie- ja i moja setka kobiet stawiamy czoła nowym niebezpieczeństwom i super sie bawimy rozwalając czerepy naiwnym głupcom takim jak wy, hej ! Smile
wilk_fenriz napisał(a):GŁUPCY !!!

kazdy wie ze najwięcej kobiet ma żelazny jarl fenriz na swoim skrzydlatym drakkarze- nie tylko dbam o moja załoge ale równiez zapedzam ja do wioseł i gotowania przez co nigdy sie nie nudzi- podczas gdy wy toniecie w miernych marzeniach o dupie maryni i setkach kobiet na zwołanie- ja i moja setka kobiet stawiamy czoła nowym niebezpieczeństwom i super sie bawimy rozwalając czerepy naiwnym głupcom takim jak wy, hej ! Smile
o zapomnialam ze na uslugach wilka tez jestem Big Grin
ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
ujawniles moja supertajna ksywe Crying or Very Sad
wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy

A walczyliście z kurzymisiami? Confusedhock:
nie odpowiem na to dziwne pytanie gdyż po przejsciu naszej destrukcyjnej jarlowo-feministycznej armii zostaje tylko popiół i dym; jak zobaczysz morte popiół i dym to znaczy ze my tamtedy przeszlismy Laughing
wilk_fenriz napisał(a):nie odpowiem na to dziwne pytanie gdyż po przejsciu naszej destrukcyjnej jarlowo-feministycznej armii zostaje tylko popiół i dym; jak zobaczysz morte popiół i dym to znaczy ze my tamtedy przeszlismy Laughing

Ha! to byliście w kominku mojej babci? Smile
Ale było ostro Laughing Laughing Laughing Laughing
Ty sie Amy nie ciesz bo tez zaliczasz sie w poczet mojej załogi Big GrinBig GrinBig Grin
I'm a slave for you........ Big Grin
Ha Big Grin numery od 1 do 13 zajęte jeszcze 352 i można zaczynać losowanie Big Grin Big Grin Big Grin
a ja to co ? zapomniales ? Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Hethell napisał(a):
a ja to co ? zapomniales ? Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
wilk jest niewdzieczny zapomnial o Tobie, o naszej niszczacej przechadzce po rynku i moim domu Sad
Valhalla napisał(a):
Hethell napisał(a):
wilk jest niewdzieczny zapomnial o Tobie, o naszej niszczacej przechadzce po rynku i moim domu Sad
Tak Hethell, taki właśnie jest wilk. Już ja go znam, doskonale go znam, zawsze taki był. Przejdź na naszą stronę, a zapewniamy Ci codziennie trzech prawiczków do zamordowania i wysysania krwi z tchawicy Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33