GŁUPCY !!!
kazdy wie ze najwięcej kobiet ma żelazny jarl fenriz na swoim skrzydlatym drakkarze- nie tylko dbam o moja załoge ale równiez zapedzam ja do wioseł i gotowania przez co nigdy sie nie nudzi- podczas gdy wy toniecie w miernych marzeniach o dupie maryni i setkach kobiet na zwołanie- ja i moja setka kobiet stawiamy czoła nowym niebezpieczeństwom i super sie bawimy rozwalając czerepy naiwnym głupcom takim jak wy, hej !

wilk_fenriz napisał(a):GŁUPCY !!!
kazdy wie ze najwięcej kobiet ma żelazny jarl fenriz na swoim skrzydlatym drakkarze- nie tylko dbam o moja załoge ale równiez zapedzam ja do wioseł i gotowania przez co nigdy sie nie nudzi- podczas gdy wy toniecie w miernych marzeniach o dupie maryni i setkach kobiet na zwołanie- ja i moja setka kobiet stawiamy czoła nowym niebezpieczeństwom i super sie bawimy rozwalając czerepy naiwnym głupcom takim jak wy, hej ! 
o zapomnialam ze na uslugach wilka tez jestem

ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
ujawniles moja supertajna ksywe

wilk_fenriz napisał(a):ha ! widzicie- mam poparcie samej góry , razem z Wandą/Valhalla/Liściem stawiamy czoła niebiezpieczeństwom którym wam sie nawet nie śniły po nocach smiertelnicy
A walczyliście z kurzymisiami?

hock:
nie odpowiem na to dziwne pytanie gdyż po przejsciu naszej destrukcyjnej jarlowo-feministycznej armii zostaje tylko popiół i dym; jak zobaczysz morte popiół i dym to znaczy ze my tamtedy przeszlismy

wilk_fenriz napisał(a):nie odpowiem na to dziwne pytanie gdyż po przejsciu naszej destrukcyjnej jarlowo-feministycznej armii zostaje tylko popiół i dym; jak zobaczysz morte popiół i dym to znaczy ze my tamtedy przeszlismy 
Ha! to byliście w kominku mojej babci?

I'm a slave for you........