Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
dłonie? o tak.. tez to zauwazylem, tragedia jesli same o nie nie dbaja Big Grin
Taaa, a śmieszne jest, znaczy się tragiczne..., jak jest w miarę ładna dziewczyna, wymalowana, nieźle ubrana i te de..., a ma dłonie jak straszydło. Znam taka jedną. Ładna, zawsze pomalowana i w ogóle, a ma tak poobgryzane paznokcie i skórki, że rzygać się chce Evil or Very Mad Gorzej niż niektórzy faceci dosłownie. Jestem oburzona :?
hmm napewno oczeta
pozatym dlonie .. fajnei jak sa zadbane ale przede wszystkim musza byc meskie ...
wlosy dlugosc obojetna byleby nie byly przetluszczone nie nawidze przetulszczonych kudlow i u dziewczyn i u facetow ....pozatym wysoki no i fajnie wyrzezbiony ...
to tyle z wygladu zewnetrznego
charakter ...hm zebysmy oboje sobie nie przeszkadzali .. zeby rozumial moja pasje i zeby mnie nie zmuszal do lazenia z nim wszedzie Tongue
ogolnie lubie facetow w typie studenta ...dluzsze(nie dlugie) wloski troche niedogolny Smile z fajnym stylem ...ale hmm najwazniejsze zeby mial to cos ..
Hydra. Wchodze tu zeby posmiac sie z takich zakompleksionych dziewczynek jak Ty.
Mroczni faceci Cie pociagaja? ROTFL!
lepiej by bylo jakby ja pociagaly mrroczne kobiety ? :?
TisH: woli grac na perce zamiast sie do ciebie odezwac? skad ja to znam Sad

Acrid: daj spokuj :] taki zły to chyba nie jesteś Big Grin z reszta daj fotke to ocenimy Big Grin co nie dziewczęta? Big GrinBig GrinBig Grin

mroczne dziewczyny tez mogą być Laughing

nawiaskiem... (zbanuje ktos w koncu tego kto podaje sie za Pana Ciemności? juz mnie ten gosciu wqrwia....)
TisH napisał(a):
Miriam napisał(a):Poza tym, szanuję, gdy facet ma zainteresowania i pasje.
Gorzej, gdy przedklada je ponad zainteresowanie nasza osoba Wink
Dla mnie na 1 miejscu liczy się pasja bo to moje życie, bo to ja, dziewczyna przychodzi i odchodzi, nigdy tak naprawdę do końca kobieta i mężczyzna się nie zrozumieją, może to brzmi egoistycznie ale nie rzuciłbym swojego życia dla niej ... bo wtedy bym je stracił, może zyskał nowe, lepsze, ta kwestia podlega dyskusji, jednak jeśli kiedykolwiek ktoś kazałby mi wybierać między nim a tym czym się zajmuje, stedy opd. jest prosta ... wybieram życie, ( zapachniało trainspottingiem Smile

8)
Hydra[Female]™' napisał(a):TisH: woli grac na perce zamiast sie do ciebie odezwac? skad ja to znam Sad
Widzisz jak masz dobrze Het? Big Grin
wlasnie widze (ciagle lazisz na proby Sad )
pewnie lubicie facetów z długimi włosami,co nie? Confusedhock:
Czy długie, czy krótkie to mnie to jest obojętne.
Facet musi mieć osobowość i to sie liczy.
Wink
Cytat:pewnie lubicie facetów z długimi włosami,co nie?

osobiście aż za bardzo Big Grin i dopisuję się do przedmówczyń - dłonie są ważne. i jeszcze zapach.

pozostaje jesze poczucie humoru. i chociażby nie wiem jak był pociągający zewnętrznie, bez tego ... niestety. ładny obraz całkości musi być Big Grin[/url]
Hethell napisał(a):wlasnie widze (ciagle lazisz na proby Sad )
no hey przez 2 tygodnie mialem spokój Big Grin odpisuje ci na próbach :]
:***
u facetow hmm, oprocz pieknego charakteru oczywiscie? Big Grin
oczy, oczy i jeszcze raz oczy.
ale u takich obcych to sie patrze i na tylek i na klate Wink ale tylko zeby sobie popatrzec Smile bo i tak oczy najwazniejsze, ah no tak i zeby cialka troche bylo Wink
ale za mnie erotoman marzyciel Tongue
Chyba nimfomanka Laughing Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33