Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Heh muszę wywołać zdjęcia z sylwka i trochę was zniesmaczyć PRAWDZIWIE brzydkim ryłem Wink
wiesz, na sylwestrze nietrudno chyba wyglądać co najmniej .... dziwnie Big Grin
Były tylko 3 butelki wina musującego na trzech (z czego piło 2, bo ten trzeci wciąż ma traumę po naszej poprzedniej popijawce na Wszystkich Świętych Wink )
Niedlug tu zamieszcze swoje zdjecia - mam nadzieje ze nie skasuja tego topicu i ze serwer im nie siadzie Laughing ... I prosze ja nie chce dostac BANA Crying or Very Sad
Cytat:Heh muszę wywołać zdjęcia z sylwka i trochę was zniesmaczyć PRAWDZIWIE brzydkim ryłem Wink

No co ty?????????? Zajebiście!!!!!!!!!!!!!
Co myslicie o tym ( wiem wiem - zapomnialem sie ogolic )

http://img201.exs.cx/img201/5240/ble0zd.jpg
:? ja to sie zdziwilem...ze mam kobitke, kiedy to wiekszosc tutaj obecnych pan opisuje idal jako zupelnie co innego niz mnie sie zdawalo ...
chyba zadnej bym sie nie spodobal heheWink male lapki, 187cm/97kg, wlosy mysze (tzn szary blond) i do tego dredy(szczyt brudactwa)...szkoda ze nie mam zdjecia...
Cytat:187cm/97kg
To bydle z Ciebie Big Grin
Ja jestem 1 cm wyższy a waze 17 kg mniej :]
no dlatego tez pisze, ze bym sie zadnej nie spodobal (tutaj)
wiekszosc pisze o szczuplych panach lub jakis wysportowanych
Cytat:no dlatego tez pisze, ze bym sie zadnej nie spodobal (tutaj)
wiekszosc pisze o szczuplych panach lub jakis wysportowanych

A ty jesteś taki sympatyczny bulbasek Smile
buehehehe krolik tez ogladalem ten program Big Grin zajebisty tekst nie ma co Tongue
bo tutaj głównie mówiono o ideałach urody ^^
to że ktoś jest 'pienkny' jeszcze nic nie znaczy Smile
zreszta..ludzie sa idealni tylko na wyretuszowanych na maxa reklamach i plakatach Laughing
Absolutnie sie zgadzam Wink Ale moj ideal własnie wcale nie ma być idealny w ogólnym słowa znaczeniu.... (wiem wiem, moze to głupie) wręcz ma miec jakies wady...bo ja sie jeszcze przy nim nabawilabym kompleksow hehe Wink Moj ex np... chodząca tragedia, ale qrna kochałam go i wcale mi nie przeszkadzało to jak wygląda i co mówią inni.
Ale cóz wszystko sie kiedys kończy i jestem singiel... Sad
Ja nie mam swojego ideału... dziewczyna po prostu musi mieć w sobie "to coś" Wink
Hair of the dog dredy sa kochane ...ja chce sobie zrobic sznurowki bo na grube niestety moje kudly sie nie nadaja Sad ale co tam sznurki tez beda ladne Wink narazie rodzine hartuje mam jednegoz tylu łba a gdzies w kwietniu/maju chce sobie zdredowac reszte mojego czerepu
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33