Kiedyś widziałam kolesia,który pasował do mojego ideału.To było cudowne.Niestety on poszedł w swoją stronę,a ja w swoją i go więcej nie widziałam.Mimo wszystko zapamiętam tę chwilę na długo.Kto wie,może kiedyś go jeszcze zobaczę.

Trzeba bylo zagadac - Do odwaznych swiat nalezy ...
mam takze pytanie do dziewczyn. Tyle mowicie o ladnych dloniach - co znaczy ten termin do diaska

Dla mnie chodzi o to,żeby choć raz w roku użyć kremu do rąk,bo zadbana skóra na rękach przyciąga w przeciwieństwie popękana i zszarzała nie jest atrakcyjna.

Heh no lewą mam koszmarną, bo opuszki ciągle są katowane przez struny... Dlatego dla dziewczyn mam prawą

Stwardniałe opuszki to nic złego. Jak ktoś dba żeby myć ręce i mieć je czyste - nie widze problemu.
No i jeszcze jak ktoś dużo pali.... Ja nie palę.
Vampir Lestat napisał(a):Czternaście stron z odpowiedziami...hmmmmmmm, a mówią, że to faceci myślą tylko o jednym. 
Z czego 13 stron zapisali nasi POLISH BOYFRIENDS.
Arion: edytuj posty.
=Sat= napisał(a):Z czego 13 stron zapisali nasi POLISH BOYFRIENDS.
Arion: edytuj posty.
Czytałem gdzieś, że co 20-sty mężczyzna jest homoseksualistą, czyżby tu rosły statystyki

20% homoseksualistow, deklarujkących o swojej 'inności' to prawdziwi geye.... pozostali to homo z wyboru.... ja jestem dość tolerancyjna ale to nie jest normalne.... to nie jest normalnie jak na tych teledyskach, filmach itd, całuje sie kobieta z kobietą... (nawet nie mowie o facecie z facetem....) Po prostu strasznie mi sie to niepodoba....
narzekasz ;P całujący się faceci mogą wyglądać tak samo słodko i pociągająco jak całujące się dziewczyny ;P
nie mówię tu bynajmniej o filmach :)
trzeba być otwartym na nowe doznania, ne? ^^
ale koniec OT o mniejszościach homoseksualnych ;]
Arion napisał(a):narzekasz ;P całujący się faceci mogą wyglądać tak samo słodko i pociągająco jak całujące się dziewczyny ;P
Slodko? Dla mnie to wrecz obrzydliwe....

Pociagajaco? Pfffff....
Dla mnie to nic nadzwyczajnego. Nic obrzydliwego również. Ale ja to ja.
Nowe doznania....hmm to chyba jednak nie dla mnie..... w tym temacie zostane konserwatywna

Babka z facetem, facet z babką i nie innaczej

mój kumpel z klasy napisał(a):Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek
Ja tam wolę osobniki mające czym oddychać

ja zdecydowanie wole brunetow,ze ciemnymi oczami,ale tez usi miec to "cos",tez ma slabosc do dlugich wlosow,uwazam,ze interesyjace jest jak chlopak poprawia sobie wlosy,ktore wlsanie mu zlecialy na twarz(nie mowie o grzywkach)

,coz musi byc wysoki,przynajmniej wyrzszy ode mnie,pomiarow nie bede robic...

szczuply.Moze miec kilka tauazy,n nie obraze sie

,tylko,zeby bez przesady.To dobra to bylo mniejwiecej z wygladu.teraz jaki mial by byc,zorganizowany,inteligentny,gentelmen,zeby nie byl kompetnym cha***,nie byl jakims narcyzem,nie wiem co jeszcze.No,zeby nie byl klamliwy,ani leniem itd.
Jego umiejetnosci,gra na gitarze(moze byc i el),nie wiem,czy ktos zauwazyl,ale wiekszosc kobiet uwielbia,jak ich partner jest np.muzykiem,malarzem itd.
Coz,ale idealu sie chyba nigdy nie znajdzie

a może byc pisarz?

;d khykhy grac nie umiem, spiewac tym bardziej, o malowaniu nawet nie bede mowil ;d
"uwazam,ze interesyjace jest jak chlopak poprawia sobie wlosy,ktore wlsanie mu zlecialy na wlosy(nie mowie o grzywkach)" yy chyba ci o twarz chodzilo

^^