Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Abadon napisał(a):Ale tak naprawde dziewczyny lecą na dwie rzeczy:

a) Motocykl
b) Gitara

<---- + mnie więcej taki wygląd

Laughing
NIE! Laughing
Valhalla napisał(a):
Abadon napisał(a):Ale tak naprawde dziewczyny lecą na dwie rzeczy:

a) Motocykl
b) Gitara

<---- + mnie więcej taki wygląd

Laughing
NIE! Laughing

to był dżołk Laughing
Ale często tak jest....
za to ja nie zartowalam!
nie no zartuje Laughing
warsadal napisał(a):Okej Morte dzielimy forumowe niewiasty na dwie grupy. Jak łatwo się domyślić: Twoją i moją Big Grin Big Grin Big Grin

Hmm... poligamia. Mrrrau Big Grin
Tylko jak dokonać podziału Question
Proponuje rzut monetą Angry
Morte napisał(a):
warsadal napisał(a):Okej Morte dzielimy forumowe niewiasty na dwie grupy. Jak łatwo się domyślić: Twoją i moją Big Grin Big Grin Big Grin

Hmm... poligamia. Mrrrau Big Grin
Tylko jak dokonać podziału Question
Proponuje rzut monetą Angry
Człowieku ja zawsze przegrywam! Sądzę, że Panie same się na nas rzucą Smile
A ja jak przystało na słowianina stanę dumnie i nie ugnę się przed tym wyzwaniem Smile
Podejrzewam że jako potomek Lecha staniesz ze mną ramie w ramię i również stawisz czoła nadciągającej hordzie.
Hmm...u mężczyzn fajną sprawą jest jak umią grac na instrumencie i słuchaja porządnej muzy ( rock i metal oczywiscie) no ale jak sie pozna jakiegos chopa no to najważniejszy wtedy jest charakter, ale fajnie czasem popatrzec na jakiegos fajnego kolesia 8) 8)
Morte napisał(a):A ja jak przystało na słowianina stanę dumnie i nie ugnę się przed tym wyzwaniem Smile
Podejrzewam że jako potomek Lecha staniesz ze mną ramie w ramię i również stawisz czoła nadciągającej hordzie.
Ostrzegam: nie mamy szans. To nie będzie horda, to będzie wataha, legion! 'Spokojnie Panie, starczy nas dla wszystkich, nie ma sensu się pchać' Smile
BtW: rzucają sie juz u Ciebie? :? (u mnie pustki) Question
warsadal napisał(a):BtW: rzucają sie juz u Ciebie? :? (u mnie pustki) Question

u mnie też ale Ciii bo stracimy twarz

Oczywiście przyjacielu. Właśnie uderza pierwsza fala. Ledwo co się trzymam na nogach Smile Spójrz na forum jest ponad 2,5 tysiąca użytkowników. Przyjmijmy że połowa to przedstawicielki płci piękniejszej. Tak więc musimy stawić czoła aż 1250 napastniczkom.
"Odwagą jest walczyć przeciw wielu" Angry
Morte napisał(a):
warsadal napisał(a):BtW: rzucają sie juz u Ciebie? :? (u mnie pustki) Question

u mnie też ale Ciii bo stracimy twarz

Oczywiście przyjacielu. Właśnie uderza pierwsza fala. Ledwo co się trzymam na nogach Smile Spójrz na forum jest ponad 2,5 tysiąca użytkowników. Przyjmijmy że połowa to przedstawicielki płci piękniejszej. Tak więc musimy stawić czoła aż 1250 napastniczkom.
"Odwagą jest walczyć przeciw wielu" Angry
Ależ to oczywiste...podaj mi rękę... tonę.. tak właśnie na mnie patrzysz.. tak między Valhallą i Priską.. no nie patrz się głupio tylko mi pomóż.. uf, dzięki.
p.s a Valhalla to mi się przez PM-kę rzuciła Big Grin
a mam tez publicznie? Smile
Valhalla napisał(a):a mam tez publicznie? Smile
Rzuć się, rzuć bo mi nie chcą wierzyc Big Grin
werble, fanfary, oklaski i cos tam:

Rzucam sie na warsadala Big Grin Embarrassed
Valhalla napisał(a):werble, fanfary, oklaski i cos tam:

Rzucam sie na warsadala Big Grin Embarrassed
Morte spieprzaj, Valhalla jest moja! Smile Aleśmy sobie urądzili zabawę Big Grin Big Grin Big Grin
ekhm ekhm...
Gratuluje połowów Wasadal!
Bierzemy jeńców !!! Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33