Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Ale to nieważne. Najważniejsze są te usta, bezczelność, intelekt i charakter Big Grin
Norhaji napisał(a):heh tyle ze przytulanie sie zbyt mocno moglo by byc szkodliwe w moim przypadku bo jestem troche koscisty Surprised
Hmm...to można by Cię poduszkami obłożyć Wink Ale powiem Ci, że to niezbyt dobrze, że jesteś kościsty Big Grin
Przywiązałabyś delikwenta różowymi kajdankami z futerkiem do łóżka i karmiła należycie, to i kościsty by nie był!...
Eee, ze mną by się nie dało Big Grin Ja tam mogę jeść od cholery i rezultatów brak, trzymam stałą wagę, ciągle jestem kościsty Big Grin dziwne :?
Ale ten pomysł z kajdankami fajny Big Grin
Tuomasss napisał(a):Eee, ze mną by się nie dało Big Grin Ja tam mogę jeść od cholery i rezultatów brak, trzymam stałą wagę, ciągle jestem kościsty Big Grin dziwne :?
mam to samo. przejebane. ale dużo ludzi tak ma.
Brat mojego kumpla wpieprzał ryż, bo mu powiedzieli że przytyje od tego... Po tygodniu takiej diety rzygał jak młody kot Laughing
Podobno od piwa też bęben rośnie, ale jakoś nie zauważam Wink
Tuomasss napisał(a):Brat mojego kumpla wpieprzał ryż, bo mu powiedzieli że przytyje od tego... Po tygodniu takiej diety rzygał jak młody kot Laughing
Podobno od piwa też bęben rośnie, ale jakoś nie zauważam Wink
heh może po 30 troche przytyje. Wink
Aeroth napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Eee, ze mną by się nie dało Big Grin Ja tam mogę jeść od cholery i rezultatów brak, trzymam stałą wagę, ciągle jestem kościsty Big Grin dziwne :?
hm.. tez tak mam... troche zalamujace...
hmm....szkoda ze jak tak nie mam... Crying or Very Sad
Balthor napisał(a):
Aeroth napisał(a):
hm.. tez tak mam... troche zalamujace...
do niedawna tez tak mialem... jesli chcecie przytyc chlejcie browar na umor, nie ruszajcie sie z domu (chyba ,ze do knajpy) i bron boze zadnych sportow!!! - po pol roku brzuszek sie zjawi, zapewniam :]
W tym temacie jak zwykle panowie wiodą prym w pisaniu co lubią u mężczyzn hehehe.
Ja tam wolę jak u dziewczyny jest się do czego przytulić Laughing W końcu im więcej ciała do pokochania i poznania tym lepiej Big Grin
metalux, masz cholerna racje !!!!!! Smile Sat slusznie zauwazyl ze najwiecej wypowiadaja sie chlopy hehehe Laughing
Ja uwielbiam oczy szare, lekko zmieszane z niebieskim zielonym..... takie, żeby były nietypowe. I najważniejsze: włosy miłe w dotyku, zadbane, aksamitne...... Ehhh te marzenia.
Czternaście stron z odpowiedziami...hmmmmmmm, a mówią, że to faceci myślą tylko o jednym. Surprised
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33