Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

Arion

to już wiemy dlaczego nasz boski jarl uwielbia mleczko XD

mruuuuuu *^^*
no i dobra- kto nie lubi mleka ten trąba Smile
ja mysle, ze wszystko o czym tutaj baby pisza to zwykle pierdolenie!!! jestem przekonany, ze dla kobiety wystarcza to "cos" u faceta, zeby sie jej spodobal. bo chyba zadna kobieta mi nie powie, ze jesli lubi dlugie wlosy, to jak podejdzie do niej lysy facet to juz jest na "NIE!". huh?

Arion

tru.
co nie zmienia oczywistego faktu, że niektórzy panowie bardziej nam się podobają, inni mniej. ten temat jest właśnie o tych pierwszych i radzę do niego wrócić ;]

nasz niezwyciężony jarl spowity w blask chwały, która przetrwa pokolenia jako symbol, niewyrażalnej dla skaldów nawet najznamienitszych,sławy doskonałej, nie podważonej nigdy odwagi i zawziętości nie tylko w łożu i niekoniecznie małżeńskim: hehe... ja bym chciała zobaczyć thing mocno zakrapiany mlekiem XDDD
HateRox napisał(a):bo chyba zadna kobieta mi nie powie, ze jesli lubi dlugie wlosy, to jak podejdzie do niej lysy facet to juz jest na "NIE!". huh?
mylisz się kochasiu, ja. I to jest też rozciągnięte na posiadaczy krótkiej czupryny.
A ja to co- he? Angry
Ty jesteś z fanklubu - masz przywileje Angry
Scully napisał(a):
HateRox napisał(a):bo chyba zadna kobieta mi nie powie, ze jesli lubi dlugie wlosy, to jak podejdzie do niej lysy facet to juz jest na "NIE!". huh?
mylisz się kochasiu, ja. I to jest też rozciągnięte na posiadaczy krótkiej czupryny.

Tak jest,pełna ortodoksja.Metal is War,nie inaczej.
ja toleruję tylko trve barbarzyńców

Necro Desecrator napisał(a):piwo,motory,piwo,owłosione spocone cielsko,zatęchła knajpa,piwo,obdarte jeansowe ciuchy,długie włosy ,ktore od tygodni nie widziały szamponu,klimat ,,posers must die" itd.itp.
Scully napisał(a):
tak! przeciez wlasnie o tym mowie... 8)

o kutwa!!! chyba zepsulem swiatopoglad wszystkich kobiet na ziemi i teraz sie juz nikt tutaj nie wpisuje... przepraszam drogie panie, ze mam racje Angry
hmmmmm piekny facet?? co przez to rozumiec??
dla mnie najbardziej liczy sie piekne wnetrze.
niemusi byc zawsze czuly(chociaz uwielbiam sie przytulac Embarrassed ). powinien mnie kochac,byc mi wierny i przedewszystkim traktowac mnie jak przyjaciolke.
A co do wygladu...ja mam idealnego pod tym wzgledem faceta Smile zreszta drogie panie same zobaczcie jaki jest cudny http://img255.echo.cx/my.php?image=p136jl.jpg
ma cudne niebiesko-zielone duze oczka...kochane zawsze cieple dlonie...muj ideal jednym slowem
Ty, znajdz mi też takiego przystojniaka.... Big Grin
Ty, nie umywa się do mojego.
och dziekuje Smile na piekna sztuke trafilam Big Grin
^ Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33