Eee... że niby kogo?

Cóż jako słowianin z aryjskimi naleciałościami mogę stanąć do i takich zmagań...
choć liczyłem na inny rozwiój sytuacji
Morte napisał(a):Ciii...więcej dla nas. A gdy Ty poświęcisz się dla dobra sprawy... ja zaopiekuje się bezbronną kobietą
najedzone ponoć nie są groźne... a w kazdym razie nie AŻ tak
Dzięki, Morte na Ciebie zawsze mogę liczyć!

Mówisz, że trzeba karmić.. daj spokój nie jestem w stanie zaspokoić apetytu Scully, to graniczy z niemożliwością.
a dzielił się nie będę ;D
odbiło wam pacholęta, zacną niepokalaną słowiańską barbaryankę podrywać? A ja i tak zakosami się wywinę, a na dobranoc potrafię jeszcze trzepnąć porządnie.

Scully napisał(a):odbiło wam pacholęta, zacną niepokalaną słowiańską barbaryankę podrywać? A ja i tak zakosami się wywinę, a na dobranoc potrafię jeszcze trzepnąć porządnie. 
Nawet nie wiesz jak nas to podnieca

Zostawcie ją, ona juz musi iść schować sie na noc do drzewa

To nie o to chodzi ziom. Ze mną i Scully to jest inaczej niż wy myślicie

hier_kommt_die_sonne napisał(a):To nie o to chodzi ziom. Ze mną i Scully to jest inaczej niż wy myślicie 
Hmm... Aha, no tak.
Nie martw się to chyba nic złego. W końcu biseksualizm zwiększa dwukrotnie Twoją szansę na randkę w sobotni wieczór

(joke, nie fochaj

)
^
aaaaaaarrrrrrggghhhhhhhhh!
zaraz wezwę armię barbarzyńców, którzy zmiotą was z powierzchni ziemi, a mnie odniosą w lektyce do pałacu, gdzie będą mi pełnić wszelkie usługi!
jam wielka i potężna MetalQueen!
Scully napisał(a):^
zaraz wezwę armię barbarzyńców, którzy zmiotą was z powierzchni ziemi, a mnie odniosą w lektyce do pałacu, gdzie będą mi pełnić wszelkie usługi!
Oj widzę, że Scully to baaardzo cieżki przypadek.. :( Morte: obawiam się, że musimy ustąpić, nic nie wskóramy :(
hehe, teraz cicho, że niby nas niema, zaraz sama nas będzie wołać :D :D :D
Scully napisał(a):^
eee, o co tutaj chodzi?co to za pierdolenie?