Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: piekni panowie :>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Proste że to nie Królik Smile
David Vincent z Morbid Angel
Ale psuja jestes Kalin,..

tutaj macie Krolika z mamusia ^^

[Obrazek: Mom_and_David_Vincent.jpg]
Cytat:Ale psuja jestes Kalin,..
Crying or Very Sad sorry Crying or Very Sad
A to się dziewczyny rozczarują Tongue
ja juz sie rozczarowalam...ale i tak w imieniu forumowiczek prosimy o wiecej,moga byc bez cenzury,nie obrazimy sie Rolleyes
jełopie, zepsułeś całą zabawę Surprised

jednakze drogie panie, powinnyscie zwracac uwagę na facetów a nie na osobników facetopodobnych

p.s. w którym miejscu napisałem, ze to ja ?!?!?!?
metallgirl napisał(a):w imieniu forumowiczek prosimy o wiecej,moga byc bez cenzury,nie obrazimy sie Rolleyes

Na pewno się nie obrazimy.
Wink
ja tam wiem na co mam zwracac uwage...moze wreszcie panowie z forum wkleja wlasne foty,bo nie wiem kto jak wyglada,tylko prosze o te bardziej realistyczne,nie jakies waszych idoli,czy jakies animowane,co niektorzy maja w profilach,z gory dziekuje.
Wszyscy wklejają w temacie MY Wink
Yhm.. tak mi sie wydaje, że po to ten temat powstał Big Grin i nawet sporo jest tu już fotek.. Smile
Edit, oczywiscie chodzi o temat MY ;d
Cytat:ja tam wiem na co mam zwracac uwage...moze wreszcie panowie z forum wkleja wlasne foty,bo nie wiem kto jak wyglada,tylko prosze o te bardziej realistyczne,nie jakies waszych idoli,czy jakies animowane,co niektorzy maja w profilach,z gory dziekuje.

he he he gdyby ktoś nie zepsuł mojego misternego planu to małbym swietny ubaw przez długi czas...
Aleś Ty dowciapny... Wink Laughing
Królik, a dlaczego Ty nie wkleisz swojego zdjęcia:>?
Lubie być anonimowy

Surprised
Krolik napisał(a):Lubie być anonimowy

Surprised

Ale Ty jesteś tajemniiiiiiiczyyyy.... Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33