Proste że to nie Królik

David Vincent z Morbid Angel
Ale psuja jestes Kalin,..
tutaj macie Krolika z mamusia ^^
![[Obrazek: Mom_and_David_Vincent.jpg]](http://www.metalmom.homestead.com/Mom_and_David_Vincent.jpg)
A to się dziewczyny rozczarują

ja juz sie rozczarowalam...ale i tak w imieniu forumowiczek prosimy o wiecej,moga byc bez cenzury,nie obrazimy sie

jełopie, zepsułeś całą zabawę
jednakze drogie panie, powinnyscie zwracac uwagę na facetów a nie na osobników facetopodobnych
p.s. w którym miejscu napisałem, ze to ja ?!?!?!?
metallgirl napisał(a):w imieniu forumowiczek prosimy o wiecej,moga byc bez cenzury,nie obrazimy sie 
Na pewno się nie obrazimy.

ja tam wiem na co mam zwracac uwage...moze wreszcie panowie z forum wkleja wlasne foty,bo nie wiem kto jak wyglada,tylko prosze o te bardziej realistyczne,nie jakies waszych idoli,czy jakies animowane,co niektorzy maja w profilach,z gory dziekuje.
Wszyscy wklejają w temacie MY

Yhm.. tak mi sie wydaje, że po to ten temat powstał

i nawet sporo jest tu już fotek..

Edit, oczywiscie chodzi o temat MY ;d
Cytat:ja tam wiem na co mam zwracac uwage...moze wreszcie panowie z forum wkleja wlasne foty,bo nie wiem kto jak wyglada,tylko prosze o te bardziej realistyczne,nie jakies waszych idoli,czy jakies animowane,co niektorzy maja w profilach,z gory dziekuje.
he he he gdyby ktoś nie zepsuł mojego misternego planu to małbym swietny ubaw przez długi czas...
Królik, a dlaczego Ty nie wkleisz swojego zdjęcia:>?
Krolik napisał(a):Lubie być anonimowy

Ale Ty jesteś tajemniiiiiiiczyyyy....