ojejej jaki on tajemniczy,niczym Ziorrro

Włosy ;]
oczywiście długie, bo jak by inaczej ;]
to i ja dorzuce coś od siebie
uwiebiam facetów z długimi włosami (im ciemniejsze tym lepiej) i bródką (nie broda wielką paskudną czy wąsami), ideał musi mieć elektryzujące spojrzenie, fajnie jak jest wyższy ode mnie, ale bez przesady i żeby nie był chucherkiem (jakoś nie pociąga mnie posiadanie faceta który jest pięć razy szczuplejszy ode mnie i boję się do niego przytulić, żeby mu żebra nie złamać). fajnie jak lubi muzę z kręgu metalu, lub ogólnie cięższe brzmienia, ubiera się w ciemne kolory i nie lubi tańczyć. Co do charakteru to w sumie głównym warunkiem jest to, że musi ze mną wytrzymać, wszystkie głupoty i odchyły i żeby mnie za często nie pouczał. Żeby miał jakąs pasję, której byłby bardzo oddany, żeby umiał się ze mną zarówno wyśmiać, jak i pogadać i, żebym mogła mu mówić wszystko. I żeby miał dobry kontakt z moim zwierzakiem i żeby nie lubił dzieci. ehh żeby żeby żeby
moj kumpel spelnia te wymagania, tylko najpierw pokaz fotke i przyznaj sie ile masz lat, zeby nie bylo ze pedofilia
KelThuz, robisz za swata z dobroci serca czy masz w tym jakiś interes?

Macie to do siebie, że jak spotykacie już ten ideał, to cholernie szybko Wam się on nudzi...
KelThuz lat mam 19 (mam nadzieje, że się nie pomyliłam, bo zawsze mam z tym problem :] - jakie to dziewczęce ;P ), a co do kumpla to podziękuję
aXe Rose- ja mam inny problem (tzn. mam nadzieje, że MIAŁAM), spotykałam bardzo fajnego faceta, byłam z nim długo, ale napatoczył się fajniejszy i mimo, że w sumie ten pierwszy był bez zarzutu wybrałam drugiego. ale jakoś ideał mi się nie nudzi. jak się nudzi to nie ideał tylko ideałopodobny.
Wszyscy zgrywamy fajnych aniołów na początku

Po prostu tego starego zdążyłaś już pewnie poznać od tej mniej anielskiej strony

ja kocham tą nieanielską stronę, bo anielska szybko się nudzi

Child Of Bodom napisał(a):ja kocham tą nieanielską stronę, bo anielska szybko się nudzi 
To ja bym Ci się nieprędko znudził......
bo moe to nie Bóg ma go zesłać