09-03-2005, 01:00 PM
Valhalla napisał(a):Rzucam sie na warsadala :D :oops:
Ty sie na kazdego rzucasz,..
Na rozstaju droog, ruda paskuda rozwiera swe uda,..
I tak wiadome, ze jako Vice Mister tegoz Forum mam najwieksze szanse na cycki!
;D
Valhalla napisał(a):Rzucam sie na warsadala :D :oops:
Morte napisał(a):ekhm ekhm...Co...? Już kończymy impreze?
Gratuluje połowów Wasadal!
Bierzemy jeńców !!!
Acrid napisał(a):O moja ulubiona piosenkaValhalla napisał(a):Rzucam sie na warsadala![]()
;D
Acrid napisał(a):Tete, Acrid jesli chcesz się dołączyć do imprezki, to powinnieneś się formalnie zgłosić. Krzyknąc: 'Panienki, Acridzio nadchodzi!'.. i rzucić się na nieValhalla napisał(a):Rzucam sie na warsadala![]()
;D
Valhalla napisał(a):a Tobie co po samych cyckach?! :D :lol:
warsadal napisał(a):Tete, Acrid jesli chcesz się dołączyć do imprezki, to powinnieneś się formalnie zgłosić.
Acrid napisał(a):Brakuje Ci jeszcze 2och moich najwazniejszych rzeczy ^^Valhalla napisał(a):a Tobie co po samych cyckach?!![]()
Mam Twoje uda, cycki, lewy duzy palec u nogi,.. orgia jak sie patrzy!
warsadal napisał(a):Tete, Acrid jesli chcesz się dołączyć do imprezki, to powinnieneś się formalnie zgłosić.
A prosze bardzo,..
Laski w gore biusty, wchodzi Acrid krol rozpusty!
Ps. Dodatkowo Vice Mister forum, cos to znaczyc musi, nie? ;> ;D
Acrid napisał(a):A prosze bardzo,..Rymy to masz wyrąbiste. Niech przypomne hasło ze starego tematu: 'Gdy noc nadchodzi, kobieta dla Tomcia na wszystko się godzi'
Laski w gore biusty, wchodzi Acrid krol rozpusty!
Ps. Dodatkowo Vie Mister forum, cos to znaczyc musi, nie? ;> ;D
Valhalla napisał(a):Brakuje Ci jeszcze 2och moich najwazniejszych rzeczy ^^Bo ja wziąłem kiedy nik nie patrzył
Morte napisał(a):Witaj Acrid!Tak ale jak się wszystkie rzucą jednego dnia, to potem pewnie z tydzień odpoczynku. 'Och mój boski, weź mnie pierwszą!'. Urwanie głowy, co nie chłopaki?
Taki kompan jak Wice Mister i mod to zaszczyt ( bo przecieżż kumpli z orgii isę nie banuje ne?)
I tak na każdego z nas wychodzi ponad 365 pań. Czyli ten rok będzie baaaardzo urozmaicony![]()
![]()
Rhonwen napisał(a):niebieskooki i wredny blondyn.
Cięta riposta wujka Staszka.
Ironiczny i cyniczny
warsadal napisał(a):Morte napisał(a):Witaj Acrid!Tak ale jak się wszystkie rzucą jednego dnia, to potem pewnie z tydzień odpoczynku. 'Och mój boski, weź mnie pierwszą!'. Urwanie głowy, co nie chłopaki?
Taki kompan jak Wice Mister i mod to zaszczyt ( bo przecieżż kumpli z orgii isę nie banuje ne?)
I tak na każdego z nas wychodzi ponad 365 pań. Czyli ten rok będzie baaaardzo urozmaicony![]()
![]()
Morte napisał(a):Kapitalna myśl! ale u mnie jeden numerek to 5 pań+ oczywiście Valhalla, która była pierwsza. Tak 1+1 to troche nudnowarsadal napisał(a):Morte napisał(a):Witaj Acrid!Tak ale jak się wszystkie rzucą jednego dnia, to potem pewnie z tydzień odpoczynku. 'Och mój boski, weź mnie pierwszą!'. Urwanie głowy, co nie chłopaki?
![]()
Dlatego też każda pani dostanie numerek i codziennie odbędzie się losowanie![]()
"Dziś zaszczyt obcowania z moim majestatem otrzymuje numer..."
warsadal napisał(a):Tak 1+1 to troche nudno
Morte napisał(a):Sza, bo ja podłapią, to mi spokoju nie dadzą!warsadal napisał(a):Tak 1+1 to troche nudno
Ale za to zwiększa to więź z każdą nałożni... Panią