czy ktos gra moze w cos (na pewno ktos

) na kompie lub jakiejs konsoli ?
ja ostatnio skonczylem gta san andreas a teraz zabiore sie poraz 3ci za need for speed underground
na ps2 oczywiscie
ps.nie kupuje piratow, wole zbierac kilka miesiecy na oryginal

mam nieprzerabiane ps2

gierki FFX, Tekkeny takie tam różne. Głównie mój brat gra. Na kompie kiedyś więcej grałem teraz już tak nie.
Uwielbiam Dance Dance Revolution, to jedna z niewielu gier, w którą gram.
Wprawdzie krótko skakałam na macie, ale carpet mode też może sprawiać przyjemność :)
Arion napisał(a):Uwielbiam Dance Dance Revolution, to jedna z niewielu gier, w którą gram.
Wprawdzie krótko skakałam na macie, ale carpet mode też może sprawiać przyjemność 
ja dużo w beatmanie

a teraz brat eyetoya kupi to będę skakał przed telewizorem

DD
hmmm...konsoli nie posiadam...ale uwielbiam Tekkena, Soul Calibura i Dead Or Alive 8) 8) 8)
Mam Play Station X na razie. Chyba kupię sobię dwójeczkę

Bo ta już staaaaaruszka. Dużo ze mną ( z nami, bo brat też korzysta) przeszła. Kiedyś więcej grałam, np. w Tekkena czy w Tony Hawk's Pro Skater. Nawet podpierdzieliłam bratu Medal of honor. Też niezłe. Aaaa, zapomniałabym o Die Hard Trilogy czy jakoś tak

Niestety tylko demo, ale przyjemnie się strzela do ludzi. Hie hie. A na kompie to raczej tylko Tony Hawk's Pro Skater.
Katiria czy my sie nie znamy przypadkiem z innych forum ?? a poza tym na psx gram w soul calibura 2, tekena, final fantasy X, a z checia pogral bym sobie i w inne gry

lecz kasy nie chce sie wydawac tyle na to

playa miałem ale sprzedałem podobał mi się tekken3

teraz maniakalnie gram na pc w Warcrafta III oczywiscie w Bnet

a i w medala of honora tez pogrywam oczywiscie w necie

Slayeroth napisał(a):Katiria czy my sie nie znamy przypadkiem z innych forum ??
Hehe^^ może

Ostatnio to gram w Nosferatu na kompie.I próbuje sobie załatwić Tekkena 3.Uwielbiam tą grę.Gram też w Call Of Duty.Zajebiste to jest.
Katiria pewnie tak

a jak inaczej

przecież mamy podobne zainteresowania wiec czemu się dziwić
Narazie to zagral bym sobie FF x-2, którego jeszcze nie grałem

Ajana napisał(a):Ostatnio to gram w Nosferatu na kompie.I próbuje sobie załatwić Tekkena 3.Uwielbiam tą grę.Gram też w Call Of Duty.Zajebiste to jest.
A ja mam Tekkena trójeczkę

Od 7 lat gram w serie Championship Manager.. And nothing else matters..
Hala Los Merengues! =]
Oj, Dżemiku nie tylko Ty w CM pogrywasz ;]. Tyle, że mój komputer nie wytrzymał wymagań gier jakoś 5 lat temu, dlatego na tym roku w tej kwestii się zatrzymałem. CM 99/00 rulez ;D. Teraz nie gram praktycznie w nic, oprócz szachów ;].
Czasami pogram w Heroes'a 3. Ale ostatnio nie mam czasu.