Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gry komputerowe / konsolowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Ojejku jej, naprawdę? No to powód do radochy.
Ale żes wyjebał teraz Confusedhock: Tak to napisałes, jakby niewiadomo w jaki sposób tą radoche ukazywał. W koncu ten temat jest po to, by w nim o takich rzeczach pisac. A swoja drogą, ja też czekam na ten dodatek Big Grin i jeszcze na dodatek do "Company Of Heroes". Ale mam radoche hehhehehehehe
The Stig napisał(a):ponoć najnowszy dodatek do HOMM 5 tuż tuż... trza zbierać 60 zł :>
No kułwa Big Grin szczególnie, że nie wymaga podstawowej wersji.
A ja ciągle pomimo, iż mianuję się tytułem fana serii nie grałem w "piątkę" Confusedhock: . Popykałem trochę w demo i pomimo, że gra mi się cięła, dało się grać, ale i tak jakoś się zniechęciłem. Chce za "grosze" upgradnąć sobie kompa to może - kiedy sprzęt będzie nieco lepszy - nadrobię te straty gierkowe. Wy tu o dodatkach a ja ciągle nie mam wersji podstawowej Wink.

Kolejna sprawa jest taka, że mam od dłuższego czasu ciężką chorobę - chyba jeden z objawów starzenia Wink. Coraz rzadziej wciągają mnie gry komputerowe, coraz rzadziej mam w ogóle ochotę pograć. Wolę sie jak dureń gapić w monitor na którym się nic nie dzieje Crying or Very Sad . Jakiś czas temu, na kilka tygodni, złą passę odwracali Commandosi (jedynka! 8) ), później Fable, ostatnio Gothic. Kupiłem nawet G2 z "Nocą Kruka", dałem cztery dychy a płytki leżą w biurku od kilku miesięcy i czekają aż mi się "odwróci". Ratujcie mnie Crying or Very Sad Surprised Wink .
MaFFej napisał(a):Kolejna sprawa jest taka, że mam od dłuższego czasu ciężką chorobę - chyba jeden z objawów starzenia Wink. Coraz rzadziej wciągają mnie gry komputerowe, coraz rzadziej mam w ogóle ochotę pograć. Wolę sie jak dureń gapić w monitor na którym się nic nie dzieje Crying or Very Sad . Jakiś czas temu, na kilka tygodni, złą passę odwracali Commandosi (jedynka! 8) ), później Fable, ostatnio Gothic. Kupiłem nawet G2 z "Nocą Kruka", dałem cztery dychy a płytki leżą w biurku od kilku miesięcy i czekają aż mi się "odwróci". Ratujcie mnie Crying or Very Sad Surprised Wink .
Ja mam tak od czasów kiedy podstawówkę skończyłem Surprised gry są teraz po prostu do dupy, a w stare już się tak fajnie nie gra jak kiedyś. Ostatnio jednak zauważyłem, że mam większe chęci na granie, choć też przeważnie męcze starocie, albo ich sequele.
tragedia! będziecie teraz musieli zacząć wychodzić na dwór i przebywać z ludźmi!!
Jak zwykle dowcipny.
Nigdy nie traciłem czasu na granie całymi dniami itd. - bezsens. Czasami zdarza się tylko, że masz z 2-3h wolnego czasu, siadasz do kompa i zamiast się rozerwać przy jakieś dobrej gierce (w tle leci Slayer czy cuś) odpalasz tylko muzykę i gapisz się w plamy na suficie. Pograć sobie troszkę w jakąs niezłą gierkę to tak jak obejrzeć dobry film. Oglądanie filmów nikt nie nazwie stratą czasu. Każda rozrywka jest dobra - dawkowana. Zamiast grać można siedzieć cały dzień w domu i czytać książki - efekt taki sam.
A ty majster nie siedź na tym głupim forum tylko wyjdź między ludzi...

statekx napisał(a):Ja mam tak od czasów kiedy podstawówkę skończyłem Surprised gry są teraz po prostu do dupy, a w stare już się tak fajnie nie gra jak kiedyś.

Coś w tym jest. Ale jak widzę wychodzące kolejne części Herosów, w które nie gram jakoś mi głupio. To tak jakby Nevermore wydał nową płytę a ja bym jej nie chciał posłuchać...
statekx napisał(a):
The Stig napisał(a):ponoć najnowszy dodatek do HOMM 5 tuż tuż... trza zbierać 60 zł :>

Tego nie wiedziałem o_O
Ghost_82 napisał(a):
statekx napisał(a):

Tego nie wiedziałem o_O

ja i tak mam całą V serie na półce Big Grin
Jak poinformowali twórcy Wiedźmina, już pod koniec października do sklepów w całej Polsce trafi płyta z muzyką zainspirowaną światem Wiedźmina.

W projekcie udział wzięło wielu artystów, w tym zespół Vader - twórcy utworu
"Miecz Wiedźmina", z którym wielu internautów miało już przyjemność się zapoznać. Na płycie znajdą się też utwory zespołów takich jak: Habakuk, Rootwater, Skowyt czy JesusChryslerSuicide.

Na płycie, która sprzedawana będzie zupełnie niezależnie od gry, znajdzie się kilkanaście utworów. Łączyć je będzie jedno - inspiracja grą Wiedźmin i klimatem przedstawionego w niej świata. Nie będą to kompozycje wykorzystane w grze, a twórczość zupełnie niezależna. Stylistycznie płyta będzie długą
podróżą od rejonów muzyki filmowej, przez celtycką, ciężki rock i metal, eksperymenty wokalne, aż po estetykę reggae/dub i elektronikę. Dobrą informacją dla graczy powinno być również to, że cena płyty będzie niższa od większości tytułów premierowych.

Kurna, mam nadzieje, ze przynajmniej Wiedzmin nie zawiedzie oczekiwan calego swiata. Projekt z pompa.
No trza trzymać kciuki żeby nie było kichy. Bo wtedy wstyd.
pykam w nwn jedynke i to jest zajebista gra

a tak poza tym to od czasu do czasu jakas fifa i fm
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):pykam w nwn jedynke i to jest zajebista gra

NWN + dodatki... Przechodziłem chyba 16 razy CAŁOŚĆ i za każdym razem Mistycznym Łucznikiem... Kupie se łuk.
Icewind Dale lepszy i Baldur's Gate
Fallout Mad Mad Mad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43