[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1t1Npt5qCZg[/youtube]
Franko bardzo ZUO !! pamiętam jak w to grałem

jeśli jesteś true powinieneś pamietać, i teraz tu wpisać kod na 99 żyć

(ja pamiętam

)
Hahaha faktycznie franko był mega wypaśny. A jak świetnie odwzorowuje polskie realia podwórkowe

Sieka ktoś w Diablo II na batylnecie?
raf667 napisał(a):Sieka ktoś w Diablo II na batylnecie?
Ja siekałem ale to ze 4 lata temu chyba. Teraz tylko NWN2

I jak się druga edycja spisuje ?

jak dla mnie to to samo co światynia pierwotnego zła, jeno z lepszą grafą i mniej bugów. Nie lubie systemu rozwijania postaci w DD
Jałokim napisał(a):jak dla mnie to to samo co światynia pierwotnego zła, jeno z lepszą grafą i mniej bugów. Nie lubie systemu rozwijania postaci w DD
Z tym że mowisz o singlu, ktory w NWN2 dla mnie jest jako dodatek. Ta gra to przede wszystkim multiplayer z sesjami z Mistrzami Gry i zabawą w odgrywanie postaci - a to wielka różnica w porównaniu z pykaniem w singla...
a, no chyba że. Tej opcji nie sprawdzałem, bo wpadł mi w łapy pirat
NWN2 (i NWN1 oczywiście) to właściwie jedyna obecnie gra w kręgu RPG multiplayer w ktorej wielki nacisk (zarowno gracze, jak i admini (Mistrzowie Gry) przywiązują do odgrywania postaci, przygód osadzonych ściśle w realiach świata w ktorych się toczy. Pozostałe typu WoW, Guild Wars czy Lineage2 to raczej przede wszystkim młocka potworów i bardzo częto brak trzymania tzw. klimatu (rozmowy o levelach, sprawach spoza gry, permamentne kierowanie postacią nie jako bohaterem ze swiata rpg a raczej jako maszynką do ubijania potworów i nabijania poziomów). Szczerze polecam kazdemu kto lubi czysto RPGowe klimaty i grę w czystych realiach świata fantasy.
^ zapomniałes jeszcze o ultimie online na okreslonch shardach ;].
buubi napisał(a):NWN2 (i NWN1 oczywiście) to właściwie jedyna obecnie gra w kręgu RPG multiplayer w ktorej wielki nacisk (zarowno gracze, jak i admini (Mistrzowie Gry) przywiązują do odgrywania postaci, przygód osadzonych ściśle w realiach świata w ktorych się toczy.
W zasadzie odpowiem "też". Bo już np serwery h&s to czysta napierdalanka leveli.
Ultima - owszem - ale już powoli staje się reliktem przeszłości, podobnie jak także niebawem NWN1
Serwery NWN H&S czy Areny: oczywiście są, ale serwerów rpg też sporo, no i polskie. Mowię oczywiście o NWN1 bo w NWN2 pierwsze polskie serwery rpg będą miały premierę dopiero w ciągu najbliższych kilku tygodni. Ja chyba będę pogrywał na Arymatea:
http://www.arymateya.pl