Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gry komputerowe / konsolowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
It's a DAMN fine cup of coffee!
Samooray napisał(a):A graliwy w HL 2 Episode 2 albo Portal? rewelacyjne gry. Szykuje się albo HL3 albo EP3 Wink

portal mi sie wypierdala przy 5 levelu d; - (((((((
Ja chyba tez sobie kupie wiedzmina. Albo moze poczekam do gwiazdki Big Grin . To pod choinke dostane. Szczerze mowiac jedynym takim powodem tego, ze ja chce to ze nasi ja zrobili imi sie spodobala z tego, co widzialam z trailerow. Szkoda ,ze na Imacu nie mozna grac (?)...a wlasnie..mozna?
a chuj z waszym wiedzminem, ja obecnie odswieżam sobie jedną z najbardziej zajebistych gier Rpg jakie powstały (z tym ,ze to erpeg starej szkoły ) a mianowicie Might and Magic VI .

Ine częsci serii też zajebiste (no może poza 9 która jakaś taka pojebana jest, bo już w miare uwspółcześnili grafike i WPIZDU błedów jest).
o widze sobota,że jesteś fajny i w stare gry popindalasz,jak możesz zapodaj pare konkretnych starych tytulów,bo ja odkąd przestałem sie interesowac grami to mi praktycznie wszystko z guowy wyleciało i nie wiem w co se pograć Crying or Very Sad
zalezy o jaki rodzaj Ci chodzi. wez sie za Theme Hospital Mr. Green nie ma ciekawszej.
a ktos gral w taka nienajnowsza gierke Messiah? jak tak to prosze mi tu powiedziec, czy oplaca sie za nia biegac , czy dac sobie spokoj..
Kiedyś grałem ,i całkiem niezła ,choć też nie załatwa (czasami trzeba się kurwa nieźle nakombinować, to nie kolejna strzelanka w stylu bierz ckm i do przodu na zombie Tongue)
Acrid napisał(a):zalezy o jaki rodzaj Ci chodzi. wez sie za Theme Hospital Mr. Green nie ma ciekawszej.
fpp,strategie,przygodowe,symulatory itd. roczniki 96-99
Flying Corpse napisał(a):przygodowe itd. roczniki 96-99
Dark Earth. Nie ma mocnych. Gra kvlt. Fabuła wgniata w ziemię.
a jeśli chodzi o napierdalanki to polecam "recoil"
Flying Corpse napisał(a):
Acrid napisał(a):zalezy o jaki rodzaj Ci chodzi. wez sie za Theme Hospital Mr. Green nie ma ciekawszej.
fpp,strategie,przygodowe,symulatory itd. roczniki 96-99

dark colony ,blood 2 :]
obie znam i grałem,dc mi nie działa na xp,b2 jest x razy przyspieszone i grafa miga co chwile Evil or Very Mad (niektóre stare gry tak majo Sad )
Oj Blood jest spoko, tym bardziej że Caleb ma niezłe przyjebanie w nodze. Taka kopnięta głowa leciała dość daleko Big Grin
Flying Corpse napisał(a):obie znam i grałem,dc mi nie działa na xp,b2 jest x razy przyspieszone i grafa miga co chwile Evil or Very Mad (niektóre stare gry tak majo Sad )

u mnie na xp z bloodem 2 nie było problemów, działało jak należy,a grałem w wersje ktora sciągnac mozna na cvr.pl czy cda.pl za darmola legalnie .
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43