04-19-2008, 10:17 AM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
04-19-2008, 10:27 AM
FOOTBALL MANAGER 2008
gram 7 sezon FC St. Pauli, awamsowalem do bundesligi, wlasnie po raz drugi z rzedu wygralem puchar niemiec i czeka mnie polfinal pucharu uefa z palermo
gram 7 sezon FC St. Pauli, awamsowalem do bundesligi, wlasnie po raz drugi z rzedu wygralem puchar niemiec i czeka mnie polfinal pucharu uefa z palermo
04-19-2008, 12:16 PM
Zna ktos jakas dobra strone z kodami do gier. a szczegolnie do TB:A. niestety nie mam umiejetnosci do gier tego typu ani nerwow, zeby zaczynac od poczatku. jakis kod na zycie by mi sie przydal 

04-19-2008, 01:10 PM
04-19-2008, 02:31 PM
FM 2008? Też gram 
Ale za słaby jestem w te klocki, żeby takie St.Pauli prowadzić to gram Spartakiem Moskwa.

Ale za słaby jestem w te klocki, żeby takie St.Pauli prowadzić to gram Spartakiem Moskwa.
04-20-2008, 03:06 PM
No i kurwa doszlam "az" (!), tak az do walki z t-rexem
ja nie mam nerwow, nie moge zabic bydlaka.

04-20-2008, 03:23 PM
Wars napisał(a):Ale za słaby jestem w te klocki, żeby takie St.Pauli prowadzić to gram Spartakiem Moskwa.
a jak ci generalnie idzie, ktory sezon cisniesz?
04-20-2008, 10:45 PM
W Spartaku gram czwarty sezon teraz, na razie bilans 10 spotkań, 9 zwycięstw i remis z Lokomotiwem, ogólnie mam trzy mistrzostwa i jednio wice. W LM jeszcze nic nie ugrałem poza dwoma ćwierćfinałami, ale trafiałem na Inter i Chelsea. Raz pokonałem w fazie grupowej Real dwukrotnie. Problem jest taki, że nie bardzo da się ściągać zawodników rekomendowanych na forach, bo nieszczególnie chcą przechodzić do ligi rosyjskiej. I właściwie to cała moja drużyna opiera się na niejakim Marku Saparze, kupionym za jakieś grosze, świetnym pomocnikiem, jak na ten poziom.
A Ty?
A Ty?
04-21-2008, 09:13 AM
To co ugralem napisalem pare postow wyzej, dodac nalezy wygrana w pucharze UEFA z chelsea 3-1 ^^ oraz sukces w Ligapokal (taki ichniejszy letni turniej).
Sklad mam jeden z najsilniejszych w bundeslidze, ale poza Hedwigesem Maduro bez wiekszych nazwisk. Nie udalo mi sie poki co wygrac ligi ani awansowac do champions league, w tym roku atakuje wlasnie awans do CL, no i postaram sie powtorzyc sukces w pucharze UEFA. W poprzednim sezonie mialem fatalny start, po 9 meczach 3 remisy i 9 porazek : D ale po zmianie taktyki zaczalem grac lepiej i ostatecznie 9 miejsce zajalem.
Zobacz sobie moj sklad, tylko za 2 pilkarzy musialem zaplacic wieksze pieniadze, a reszta przechodzila albo za darmo, albo za jakies niewygorowane kwoty. Moze ktorys zawodnik akurat u ciebie jest rownie dobry... wiadomo tylko, ze z racji na rok kilku moich jest wygenerowanych
http://img404.imageshack.us/img404/8472/skladyj5.jpg
Sklad mam jeden z najsilniejszych w bundeslidze, ale poza Hedwigesem Maduro bez wiekszych nazwisk. Nie udalo mi sie poki co wygrac ligi ani awansowac do champions league, w tym roku atakuje wlasnie awans do CL, no i postaram sie powtorzyc sukces w pucharze UEFA. W poprzednim sezonie mialem fatalny start, po 9 meczach 3 remisy i 9 porazek : D ale po zmianie taktyki zaczalem grac lepiej i ostatecznie 9 miejsce zajalem.
Zobacz sobie moj sklad, tylko za 2 pilkarzy musialem zaplacic wieksze pieniadze, a reszta przechodzila albo za darmo, albo za jakies niewygorowane kwoty. Moze ktorys zawodnik akurat u ciebie jest rownie dobry... wiadomo tylko, ze z racji na rok kilku moich jest wygenerowanych
http://img404.imageshack.us/img404/8472/skladyj5.jpg
04-21-2008, 11:03 AM
i tak Kenny Dalglish na C64 był najlepszym menadżerem ever
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):FC St. Pauli+77
04-21-2008, 05:16 PM
No ja też bazuję na tanich i raczej nieznanych piłkarzach. Głównie ściągam młodzież z mocnych klubów i sobie ich szkole, czasem niektórych sprzedaję za ciężką kasę potem. Mój rekord to chyba 50tys. funtów zakup i sprzedaż na 12-13 mln po trzech latach (właściwie bym nie sprzedawał, ale miał już tylko rok kontraktu i chciał odejść, więc żeby za darmo nie poszedł). Składu chyba najsilniejszego w Rosji nie mam, CSKA ma cholernie mocny, ale jakoś sobie z nimi radzę. Świetnie spisywał się u mnie Matusiak ale już sprzedany z kilkumilionową przebitką, strzelił z 60 goli w dwóch sezonach, teraz siedzi na trybunach w Sewilli
.
Tej, wrzuć może tego screena na jakiś inny serwer czy coś, bo mi się nie otwiera.

Tej, wrzuć może tego screena na jakiś inny serwer czy coś, bo mi się nie otwiera.
04-21-2008, 05:34 PM
http://i25.tinypic.com/34xnnrr.jpg
u mnie szczegolnie zajebiscie spisuje sie napastnik Tatar Evren, szkoda ze to newgen. kupilem go w przerwie zimowej i dzieki temu awansowalem do bundesligi - 14 bramek w 13 meczach, a w ostatnim sezonie 37 w 46 spotkaniach, w tym 17 w pucharze uefa ^^
u mnie szczegolnie zajebiscie spisuje sie napastnik Tatar Evren, szkoda ze to newgen. kupilem go w przerwie zimowej i dzieki temu awansowalem do bundesligi - 14 bramek w 13 meczach, a w ostatnim sezonie 37 w 46 spotkaniach, w tym 17 w pucharze uefa ^^
04-21-2008, 06:35 PM
Chyba też sobie zacznę jakimś małym klubikiem teraz, w sumie we Włoszech jest dużo talentów... Zaczynałeś od 2. Bundesligi?
04-21-2008, 07:33 PM
Tak, od drugiej. W pierwszym sezonie prognoze mediow mialem na zajecie bodaj 14 miejsca, wiec nie tak trudno byloby poleciec z ligi, ale sie utrzymalem.
W Niemczech gra sie o tyle fajnie, ze nie ma limitu odnosnie pilkarzy spoza UE i spokojnie mozna sciagac talenty z Brazylii, Argentyny etc, ja osobiscie nie wyobrazam sobie mojej druzyny bez chociaz 2-3 zawodnikow z tamtych regionow. Sprawdz sobie przed rozpoczeciem, czy 2-3 ligi wloskie nie maja wlasnie limitow odnosnie pochodzenia zawodnikow
edit:
superpuchar europy z juventusem 3-0 pocisnalem, jea
W Niemczech gra sie o tyle fajnie, ze nie ma limitu odnosnie pilkarzy spoza UE i spokojnie mozna sciagac talenty z Brazylii, Argentyny etc, ja osobiscie nie wyobrazam sobie mojej druzyny bez chociaz 2-3 zawodnikow z tamtych regionow. Sprawdz sobie przed rozpoczeciem, czy 2-3 ligi wloskie nie maja wlasnie limitow odnosnie pochodzenia zawodnikow
edit:
superpuchar europy z juventusem 3-0 pocisnalem, jea
04-22-2008, 01:44 PM
Przez te Wasze rozmowy menadzerskie wkrecilem sie i targam SWOSa, ha! =)