Mnie sie podoba. Muzyka. Właściwie wszystko. No może poza tym projektem power armora.
Power Armor trochę z dupy ;P ale może być

hmm mam nadzieje tylko ze nie przeniosą mechaniki z obviliona ;P
Tak, troche motion capture też z dupy, no ale ważny jest sam klimat.
http://gry.onet.pl/1555084,,Fallout_3_w_...omosc.html
Cytat:Wyczekiwana trzecia część RPGâa Fallout powstaje w oparciu o udoskonalony silnik z Obliviona. Zmieniony i przebudowany został jednak widok zza pleców postaci, aby dopasować go do rozgrywki w Fallouta.
i
Cytat:Wedle pierwszych donosów, system walki w trzecim Fallout nazwany został Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.). Umożliwiać on będzie zarówno eliminowanie przeciwników w trybie FPS, jak i zapauzowanie na czas bitwy szybkiej rozgrywki. Wtedy cele możemy wybrać na spokojnie i z zastanowieniem.
I już czuje ze to bedzie obvilion z karabinem. Echh dupa dupa dupa z tego wyjdzie ;P
Axel napisał(a):I już czuje ze to bedzie obvilion z karabinem. Echh dupa dupa dupa z tego wyjdzie ;P
Gupoty gadasz, przecież napisali że będzie nowy silnik do walki.
Ale Fallout Falloutem, wpiszcie w youtube Disciples 3 (nie mam teraz czasu na szukanie linków). Jak nie czekam zazwyczaj na żadne gry, to na tę z utęsknieniem. Dwójeczka zamiotła Heroes of M&M pod stół.
Cholera... Może gra będzie dobra jako GRA, ale nie jako FALLOUT

. Na ten moment jeszcze nie załamuję rąk - możliwość "chwilowego" przejścia w walkę turową (turn based first person shooter?

do tego w stylu "bullet time'a" [TB jako specjalny "ruch"]) daje jakąś mglistą nadzieję. Niemniej będzie to i tak action-RPG... na razie dostają minusy za minusami.
Discples nowe wychodzi (sie robi)? No, no... ja jak zwykle do tyłu jestem

.
Miało byc pod koniec zeszłego roku, oficjalna premiera przypada na za dwa miesiące, wg podawanych danych.
Książę napisał(a):Ale Fallout Falloutem, wpiszcie w youtube Disciples 3 (nie mam teraz czasu na szukanie linków). Jak nie czekam zazwyczaj na żadne gry, to na tę z utęsknieniem. Dwójeczka zamiotła Heroes of M&M pod stół.
Nie tylko ty na to czekasz

Ja własnie w Disciples 2 bunt elfów sobie pykam

Dla mnie seria lepsza od HoMM 3 nawet trojki

choć przyznam ze nie jestem obiektywny, bo dla mnie najlepsza częścią jest 2

która ma miażdżący klimat.
Po zakupieniu HoMM 5, trzecią część odstawiłem na półkę i nigdy już do niej nie wróciłem. Piąta część wygląda świetnie i gra się w nią świetnie. Ale w porównaniu z Disciples i tak Herosi wypadają blado. Już się nie moge doczekać trzeciej części, to będzie totalne zniszczenie

nietajest chłopczyki komputerowe.
^ nie czaisz wiesz czego, więc możesz spierdalać