Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gry komputerowe / konsolowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Mnie sie podoba. Muzyka. Właściwie wszystko. No może poza tym projektem power armora.
Power Armor trochę z dupy ;P ale może być Tongue hmm mam nadzieje tylko ze nie przeniosą mechaniki z obviliona ;P
Tak, troche motion capture też z dupy, no ale ważny jest sam klimat.
http://gry.onet.pl/1555084,,Fallout_3_w_...omosc.html

Cytat:Wyczekiwana trzecia część RPG’a Fallout powstaje w oparciu o udoskonalony silnik z Obliviona. Zmieniony i przebudowany został jednak widok zza pleców postaci, aby dopasować go do rozgrywki w Fallouta.

i

Cytat:Wedle pierwszych donosów, system walki w trzecim Fallout nazwany został Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.). Umożliwiać on będzie zarówno eliminowanie przeciwników w trybie FPS, jak i zapauzowanie na czas bitwy szybkiej rozgrywki. Wtedy cele możemy wybrać na spokojnie i z zastanowieniem.

I już czuje ze to bedzie obvilion z karabinem. Echh dupa dupa dupa z tego wyjdzie ;P
http://www.nma-fallout.com/article.php?id=36877 -> Game Informer Fallout 3 article scans
Axel napisał(a):I już czuje ze to bedzie obvilion z karabinem. Echh dupa dupa dupa z tego wyjdzie ;P
Gupoty gadasz, przecież napisali że będzie nowy silnik do walki.

Ale Fallout Falloutem, wpiszcie w youtube Disciples 3 (nie mam teraz czasu na szukanie linków). Jak nie czekam zazwyczaj na żadne gry, to na tę z utęsknieniem. Dwójeczka zamiotła Heroes of M&M pod stół.
Cholera... Może gra będzie dobra jako GRA, ale nie jako FALLOUT Crying or Very Sad . Na ten moment jeszcze nie załamuję rąk - możliwość "chwilowego" przejścia w walkę turową (turn based first person shooter? Big Grin do tego w stylu "bullet time'a" [TB jako specjalny "ruch"]) daje jakąś mglistą nadzieję. Niemniej będzie to i tak action-RPG... na razie dostają minusy za minusami.

Discples nowe wychodzi (sie robi)? No, no... ja jak zwykle do tyłu jestem Tongue.
Miało byc pod koniec zeszłego roku, oficjalna premiera przypada na za dwa miesiące, wg podawanych danych.
Cytat:Mimo problemów technicznych podczas preorderu, zamówienia przedpremierowe na grę Wiedźmin okazały się wielkim sukcesem. Wszystkie egzemplarze Edycji Kolekcjonerskiej, w liczbie 2999, zostały zarezerwowane w ciągu 22 godzin od startu zamówień! Tak wielkie zainteresowanie grą jest powodem wielkiej radości zarówno twórców, jak i całego zespołu CD Projekt.

Oczywiście zarezerwowanie wszystkich egzemplarzy Edycji Kolekcjonerskiej nie oznacza końca pre-orderów. Cały czas można składać zamówienia na podstawową edycję gry.

ladnie, ladnie ;D
Książę napisał(a):Ale Fallout Falloutem, wpiszcie w youtube Disciples 3 (nie mam teraz czasu na szukanie linków). Jak nie czekam zazwyczaj na żadne gry, to na tę z utęsknieniem. Dwójeczka zamiotła Heroes of M&M pod stół.

Nie tylko ty na to czekasz Angry
Ja własnie w Disciples 2 bunt elfów sobie pykam Smile Dla mnie seria lepsza od HoMM 3 nawet trojki Smile choć przyznam ze nie jestem obiektywny, bo dla mnie najlepsza częścią jest 2 Smile która ma miażdżący klimat.
Po zakupieniu HoMM 5, trzecią część odstawiłem na półkę i nigdy już do niej nie wróciłem. Piąta część wygląda świetnie i gra się w nią świetnie. Ale w porównaniu z Disciples i tak Herosi wypadają blado. Już się nie moge doczekać trzeciej części, to będzie totalne zniszczenie Angry
tajest.
nietajest chłopczyki komputerowe.
^ nie czaisz wiesz czego, więc możesz spierdalać Mad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43