Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gry komputerowe / konsolowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Pierdole newerłintery,niedługo przyjdzie mi Diablo II
Czy gry video sprawiają, że można częściej uprawiać seks? Przeprowadzane badania zdawałyby się potwierdzać tą teorię.

Blog Game Life wspólnie z Gametart, największą brytyjską siecią wypożyczalni gier, przeprowadziło badania dotyczące życia seksualnego graczy w Wielkiej Brytanii. Wyniki okazały się dość zaskakujące.

[Obrazek: dzie_460.jpg]

Przebadano około 200 kobiet, którym zadano kilka pytań. Okazało się, że te, które bawią się często grami video, średnio uprawiają seks 4.3 razy w tygodniu, tymczasem kobiety nie grające, robią to jedynie 3.2 razy w tygodniu. Badania dowiodły również, że kobiety, które właśnie rozpoczęły swą przygodę z grami video, uprawiają seks znacznie częściej niż poprzednio.

Jeśli więc zobaczysz jakąś dziewczynę grającą w kafejce internetowej, lub na przenośnej konsoli, zainteresuj się nią.
Ja pierdole, co za debile robią tak pojebane statystyki.
Zoltan napisał(a):Ja pierdole, co za debile robią tak pojebane statystyki.

nie zgodze sie z Tobo =;
XdkyX napisał(a):nie zgodze sie z Tobo =;

heroes of might and magic
[kills XdkyX by headshot with Cherry Coke disasterious spell]
[XdkyX dies with -666 hp. Respawn needs kissing in tha Kel's arjous anus till next decade of therion]
pocina ktoś w Heroes Of Might And Magic V ? + np. Kuźnia Przeznaczenia ? jak wrażenia ?
Dżizas, mam wreszcie Europe Universalis III :!: Oj, długa to będzie noc...

Na początek opanowanie świata Anglią, Polską. Zobaczy się co dalej Big Grin Oswoje się trochę z nową wersją i znowu będę zarywał nocki na grze z kumplami przez sieć.
warsadal napisał(a):Dżizas, mam wreszcie Europe Universalis III :!: Oj, długa to będzie noc...

Na początek opanowanie świata Anglią, Polską. Zobaczy się co dalej Big Grin

podziwiam... Wink nie cierpie takich nudnych gier.
Nie pierdol pan ;D Pierwsza gierka od HOMM III, która naprawdę mnie wciągnęła. Dobra, dłużej nie wytrzymam, żegnam państwa.
HOMM III TO KULT Big Grin
Zaorać. Medieval rządzi.
Zoltan napisał(a):Zaorać. Medieval rządzi.

Niedawno miałem na polce II część i nie mogłem jej jakoś ugryść i sie w nią wkrecic. Medievil to był dobry ale na Playa. Smile
warsadal napisał(a):Dżizas, mam wreszcie Europe Universalis III :!: Oj, długa to będzie noc...

Na początek opanowanie świata Anglią, Polską. Zobaczy się co dalej Big Grin Oswoje się trochę z nową wersją i znowu będę zarywał nocki na grze z kumplami przez sieć.

Imo lepsze było hearts of iron Razz lepszy klimat miało ;P a ja teraz pykam w niezapomniana grę ;P Anno 1602 ;D a wcześniej skończyłem fallouta 2 Tongue ochh to są gry ;D
The Stig napisał(a):Niedawno miałem na polce II część i nie mogłem jej jakoś ugryść i sie w nią wkrecic. Medievil to był dobry ale na Playa. Smile

Nie, Stig. Gra, o której mówię to nie MedievIl Neutral Obadaj sobie na gry.wp.pl czy gdzieś.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43