Morrowind jako moja ulubiona gra RPG ,Half-Life a dokładniej modyfikacja "Vampire Slayer" oraz "Wanted" jako ulubiona sieciówka

(ten motyw egzorcysci vs wampiry jest genialny

) . Wszystkie serie Tony Hawka jako ulubiona gra sportowa, no i dorzuce jeszcze Need for Speed:High Stakes

Moja ulubiona gierka to Neverwinter Nights.
Wyszła 2 czy 3 lata temu... a ja dalej w nią gram.
Chyba żem jest nałogowiec.

Chrzanicie! I tak nic nie pobije
SAPERA!!!
Dawajcie swoje rekordy na ekspercie! Mój to 55 sekund

A mój(grałam w to na komórce,na kompie jakoś mnie dziwnym zbiegiem okoliczności nie ciągnie..)wynosi..1 sek..aha,mówię/piszę całkiem poważnie.
trza by Heroes 5 obadac. Screeny zarąbiste

szkoda, że na moim kompie nie pójdzie.
obadał bym z chęcią ... kolega mówił mi że dupne i do trójki nie ma co porównywać ale sam bym chętnie sprawdził

Ja ostatnio gram tylko w Silent Hill 4 i Pro Evo 5.
A ja niedawno skonczyłem Gothic 2 - po prostu masakra. Teraz od czasu do czasu pyknę w Sacred - też miłe choć mniej tu RPG a więcej H&S.
Vlkodlak napisał(a):trza by Heroes 5 obadac. Screeny zarąbiste 
szkoda, że na moim kompie nie pójdzie.
Mam demko i troszkę na nim popykałem a mój sprzęt też do najlepszych nie należy, przy minimalnych detalach i na 800x600 da się grać

.
Powiem krótko: do III nie ma startu, ale jest o niebo lepsze od IV... interfejs dupny, 3D dziwne jak na Herosów, ale idzie się przyzwyczaić. Może kupię - zapowiada się nienajgorzej... dla fana tym bardziej obowiązek

.
Nigdy za duzo w gry nie gralem
Najbardziej wciagnał mnie Heroes III i Diablo II.
Obecnie od 2 lat gram z malymi przerwami na co innego tylko w Wolfensztajna w internecie.
Krzychun napisał(a):Heroes III i Diablo II
Ja bym wykreslił DII i wstawił tam pierwsze dwie części Fallouta (a zwłaszcza 2kę). Owszem było jeszcze kilka gierek, w które bardzo przyjmenie mi się niegdyś pogrywało, ale do tych dwóch nie mają startu.
Fallout tez byl zajebisty.
Ja własnie sobie ściągam Heroes 5, zobaczymy jak sie przedstawia. Sreeny zapowiadały sie obiecująco.
^ yay!

fallout nadal zyje! az sobie zainstaluje i pogram... ^^