Nie wiem, nie grałem w jedynke, więc nie wiem jaka jest.
Teraz czekam na trójke

To będzie dopiero zniszczenie.
My sie chyba powtarzamy kilka stron wcześniej tez była gadka o tych samych grach

Książę napisał(a):Disciples II wciąga całą serię Heroes lewą dziurką.
Amen. Górskie klany zakurwiają wszystkie inne łajzy popierdując przy tym wesoło.
Axel napisał(a):My sie chyba powtarzamy kilka stron wcześniej tez była gadka o tych samych ... 
Przecież tak jest w każdym temacie

W dwunaste urodziny serii gier RTS Command & Conquer firma Electronic Arts, obecny właściciel tej znanej strategii czasu rzeczywistego, udostępniła tę grę za darmo.
Niestety dotyczy to tylko wydania "Gold" z 1995, niemniej zapewne ucieszy fanów serii. Choć dla wielu młodszych graczy grafika tej części okaże się iście antyczna, tak zwana grywalność jest wysoka.
Grę można zdobyć pobierając ze strony
CommandAndConquer.com jako dwa obrazy płyt CD (format ISO), które następnie należy wypalić na płyty kompaktowe.
Na wspomnianej stronie ściągnąć można także instrukcję dotyczącą uruchomienia C&C Gold w systemie Windows XP.
Z C&C wywodzą się serie RTS Red Alert, Tiberian oraz Generals, a także gra FPP Renegade.
Acrid napisał(a):x
Zajebiście już ściągam

C&C cała seria zabija ;P reszta rtsów może ssać
C&C skonczył sie na Red Alert - reszta to komercha

The Stig napisał(a):C&C skonczył sie na Red Alert - reszta to komercha 
Komercha to tylko generals, reszta niszczy
A ja stargalem sobie wlasnie:
Sensational Soccer jest nowym produktem firmy New Star Games, która po ostatnie grze New Star Soccer 3 znalazła wielu fanów we wszystkich rejonach świata. Prosty symulator piłki nożnej, który dostarczy nam więcej emocji niż niejedna piłkarska superprodukcja. Nieskomplikowaną grafikę wynagradza dynamika rozgrywki i wygodne sterowanie.
* Sensational Soccer is a classically styled football game giving you control the whole team.
* Playable in 18 languages!
* Compete in league or cup competitions.
* Play against a friend in the 2 player mode.
* Create your own match winning tactics.
* Replays can be viewed from a choice of angles then saved, or even exported as a movie file.
* Playable with either Keyboard or Joystick or Mouse.
* Full player database featuring all the squads from over a 40 leagues worldwide with realistic player stats.
* Complete challenges to unlock soccer star portraits in the gallery. Can you unlock them all?
Już na sam widok odechciewa się grać.
Axel napisał(a):Fajne to?
Jezeli znales poprzedni ich produkt to i to powinno sie spodobac. Jak na gre zajmujaca kilkanascie mb przy obecnych 6gb produkcjach, to nie jest tak zle.
Ghost_82 napisał(a):Już na sam widok odechciewa się grać
SWoS ma jeszcze gorsza grafike, a grywalnosc wieksza niz ustawa przewiduje. Zreszta rozumiem, w obecnych czasach tak wielka ilosc pikseli to porazka i rzecz nie do przyjecia.