A po co mowic? lepiej zagrac!
Nom,dziś zaczynam grać druidem bo barba chyba źle zrobiłem.
Naaah, krótkie i nic szczegółowego nie ukazuje. Ja jestem sceptykiem i myślę, że w GTA IV poza małymi zmianami w grafie nic się nie zmieni. Praktycznie każda część po GTA3 wygląda tak samo. No, ale nie zmienia to faktu, że zawsze fajnie się w GTA pocinało, mimo że gra robi się po mału coraz bardziej wtórna.
eee Diablo II jest fajne na tydzien, mi sie osobiscie po tygodniu znudziło napierdalanie w róznego rodzaju stworki

Ehhh, ja czekam na kolejny dodatek do Herosów

Pod koniec czerwca ma się ukazać w sklepach

The Stig napisał(a):eee Diablo II jest fajne na tydzien, mi sie osobiscie po tygodniu znudziło napierdalanie w róznego rodzaju stworki Smile
Mi na singlu znudziło się w drugim akcie.Ale na ba BN to co innego.
taaaak, na bn to jest dopiero gra ^^ warto naprawde. to sie nienudzi

Worms Armageddon jest tru , to najbardziej grywalna gra świata zaraz po mario
Przemek87 napisał(a):Worms Armageddon jest tru
Kurde, jak ja w to dawno nie grałam. Faktycznie robale były mocarne.
Przemek87 napisał(a):Worms Armageddon jest tru
tak jest. przez wormsy prawie nie zdałem matury

teraz ledwo zdaje egzaminy...
Czy beda wydawane jeszcze jakieś gry ktore nie potrzebują 4 ghz oraz karty 256 mega pamięci :?. Bo niedługo to w nic nie będę mógł pograć oprócz emlatora PSX ;].
Przemek87 napisał(a):Worms Armageddon jest tru , to najbardziej grywalna gra świata zaraz po mario
Flea gra w Wormsy?

hock:

hock:
Niemożliwe
Sobota napisał(a):Czy beda wydawane jeszcze jakieś gry ktore nie potrzebują 4 ghz oraz karty 256 mega pamięci?
A czy postęp technologiczny da się zatrzymać?
A co do rafa (sry, że tak późno. dopiero co zauwazylem :? )
raf667 napisał(a):Nie robię offtopa w temacie o Hitmanie więc jade tu
Cytat:BB się nie umywa do Solid Snake'a : P
Co ty gadasz nie wiesz co mówisz,uzasadnij i wogle.
No cóż, mam ci przypomnieć kto pokonał BB? Mimo przewagi BB w postaci Metal Geara, żołnierzy and stuff...
Oczywiście, to tylko uogolnienie. Historia Big Bossa jest po stokroć ciekawsza, ale tak naprawdę tym największym bad assem serii MGS jest Solid Snake

Nie no spoko rozumiem postep technologicnzy ,ale niech dają taką możliwośc konfiguracji opcji zeby dla tych co grafike mają z grubsza w dupie też mogli sobie pograć ...