^Taki se. Fajny, ale momentami nudzi. Albo poprostu się nie znam.
Ostatnio odkopałem Commandosów 1. Klimat jak cholera, lata mijają a poziom trudności ten sam

. Wciąga na maksa, ale trzeba się w cholere namęczyć...
Eulogy napisał(a):Ostatnio odkopałem Commandosów 1. Klimat jak cholera, lata mijają a poziom trudności ten sam . Wciąga na maksa, ale trzeba się w cholere namęczyć...
Jak dla mnie to III jest trudniejsza, natomiast II to najlepsza część tego cyklu - wciągajjące scenariusze, barwne lokacje, MAPY i wiele, wiele innych...
Zgadzam się z przedmówcą. III trójka była ok, ale troche za krótka.
[youtube]http://youtube.com/watch?v=BaYp-olO0dc[/youtube]
Twórcy Wiedźmina udostępnili mający 11-minut gameplay. Pozwala on dokładniej przyjrzeć się kilku lokacjom, sposobowi prowadzenia rozgrywki i systemowi walki.
Swietnie się to prezentuje...
Tylko kuźwa na moim Semptronie 2500+ będzie masakra.
O kurwa zajebiste, napierdalanie różni się przykładowo od NVM. To trochę zręcznościówka

Zajebista gra, naprawdę

hock:
Nie no to zajebiście sie prezentuje. Mam nadzieje ze cala ta gra będzie równie zajebista :> no i system walki jest efektowny, imo o wiele lepszy niż w nwn.
System walki podobny do ubóstwianego przezemnie KOTOR'a... Tam to naprawde było genialne i super wyglądało. Tutaj wydają sie walki bardziej dynamiczne. Moje 3 gra, którą KUPIE to chyba będzie THE WITCHER.
ja tyż na 100% skurwysyna kupie, ale to na pewno nie bedzie tóz po premierze..

Wcześniej ją pewnie przejde trzy razy z przypuszczalnym zachwytem na piracie, ale zaklinam się że zawita na mej wąskiej półce
a tutaj spędziłem ostatnią godzine zamiast wyleźć na browara :/
http://tabla.freeonlinegames.com/
Wiedźmin to będzie hicior, przynajmniej w Polsce.
Ostatnio pogrywam sobie w Resident Evil 4, no i po raz kolejny się w nerwiam z powodu sterowania. Że też większość konwersji z konsol na PC to dzieło śmierdzących leni.
obejrzałem ten filmik i stwierdzam że wszyscy w tej grze mają rozwojową wadę budowy stawów barkowych