pyka ktoś w COD 2 on-line ? :>
Nein. Aktualnie CS Source. Ale kurna pozmienialo się i to raczej na gorsze. Przez ostatnie updaty gra się stała prostacka. Broń kupuje się od razu z amunicją, na mapie widać czasami wrogie jednostki. No już wiekszej prostoty się nie dało zrobić. Wyszła jakaś taka gierca dla przedszkolaka

Chyba muszę znowu 1.6 zainstalować.
ja mam czasem wrażenie, że przeciwnicy w COD2 widzą mnie przez obiekty heh
The Stig napisał(a):pyka ktoś w COD 2 on-line ? :>
owszem
The Stig napisał(a):ja mam czasem wrażenie, że przeciwnicy w COD2 widzą mnie przez obiekty
wykorzystują błąd w silniku graficznym, ale co to za radocha wygrywać cheatując :?
a na jakim serverze siedzisz ?

Czarny Lordzie i pod jakim nikiem ?
a co to za błąd w engine ?
Muszę se Diablo II LoD skręcić.O tak.
No cheatowanie to nawet w csie sie zdarza. Ale za takie coś dostaje sie pernament bana, więc ludzie się niejako boją czegokolwiek używać.
Zoltan napisał(a):No cheatowanie to nawet w csie sie zdarza. Ale za takie coś dostaje sie pernament bana, więc ludzie się niejako boją czegokolwiek używać.
To, ze ktos wali przez sciany i zabija, nie oznacza od razu, ze jest cziterem ;) Po prostu trzeba wiedziec, gdzie mozna sobie na cos takiego pozwolic. Zreszta, jakos rzadko widuje na serwie, by ktos korzystal z Wallhacka, czy innych podobnych pasci. Obecnie nie jest tak prosto jak kilka lat temu, gdy byly calkowicie inne zabezpieczenia, albo ich brak.
The Stig napisał(a):a na jakim serverze siedzisz ?
hmm, to znaczy nie mam stałego serva

poprostu gram na tym co mi COD2 wyszuka. Jak jakaś fajna mapa (np. Carentan

) to wskakuje
gram pod nickiem
ZAROW_PL
The Stig napisał(a):a co to za błąd w engine ?
Szczerze to nie mam pojęcia o co w nim chodzi :?
czytałem gdzieś w necie recenzje COD2 i tam było coś takiego:
ktoś gdzieś napisał(a):czasem zdarza się błąd podczas rozgrywki polegający na wystawaniu lufy broni, czubków butów lub dłoni. Przeciwnik może nas zlokalizować i zlikwidować
jeśli znajdziesz jakiś fajny serv możesz dać IP przez PW ?

The Stig napisał(a):pyka ktoś w COD 2 on-line ? :>
Ja gram...w CSS też czasami

CSS ? Counter Strike coś tam

?

Counter-Strike: Source.
Counter-Strike: Source (w skrócie CS:S) jest nowszą wersją Counter-Strike'a na silniku graficznym Source stworzonego na potrzebę Half-Life'a 2 przez Valve (stąd Source w nazwie) i z fizyką silnika Havok. Wydany został razem z HL2 7 października 2004 roku, lecz wcześniej można było zamawiać jego 3 wersje poprzez Steam.
I tak nic nie pobije normalnego CSa.
Acrid napisał(a):I tak nic nie pobije normalnego CSa.
no bo jest darmowy

Wikicytaty w akcji