Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gry komputerowe / konsolowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
pyka ktoś w COD 2 on-line ? :>
Nein. Aktualnie CS Source. Ale kurna pozmienialo się i to raczej na gorsze. Przez ostatnie updaty gra się stała prostacka. Broń kupuje się od razu z amunicją, na mapie widać czasami wrogie jednostki. No już wiekszej prostoty się nie dało zrobić. Wyszła jakaś taka gierca dla przedszkolaka Evil or Very Mad Chyba muszę znowu 1.6 zainstalować.
ja mam czasem wrażenie, że przeciwnicy w COD2 widzą mnie przez obiekty heh
The Stig napisał(a):pyka ktoś w COD 2 on-line ? :>
owszem Angry

The Stig napisał(a):ja mam czasem wrażenie, że przeciwnicy w COD2 widzą mnie przez obiekty
wykorzystują błąd w silniku graficznym, ale co to za radocha wygrywać cheatując :?
a na jakim serverze siedzisz ? Smile Czarny Lordzie i pod jakim nikiem ? Smile

a co to za błąd w engine ?
Muszę se Diablo II LoD skręcić.O tak.
No cheatowanie to nawet w csie sie zdarza. Ale za takie coś dostaje sie pernament bana, więc ludzie się niejako boją czegokolwiek używać.
Zoltan napisał(a):No cheatowanie to nawet w csie sie zdarza. Ale za takie coś dostaje sie pernament bana, więc ludzie się niejako boją czegokolwiek używać.

To, ze ktos wali przez sciany i zabija, nie oznacza od razu, ze jest cziterem ;) Po prostu trzeba wiedziec, gdzie mozna sobie na cos takiego pozwolic. Zreszta, jakos rzadko widuje na serwie, by ktos korzystal z Wallhacka, czy innych podobnych pasci. Obecnie nie jest tak prosto jak kilka lat temu, gdy byly calkowicie inne zabezpieczenia, albo ich brak.
Nom, ale zdarza się.
The Stig napisał(a):a na jakim serverze siedzisz ?

hmm, to znaczy nie mam stałego serva Surprised poprostu gram na tym co mi COD2 wyszuka. Jak jakaś fajna mapa (np. Carentan Angry ) to wskakuje Big Grin
gram pod nickiem ZAROW_PL Laughing Laughing
The Stig napisał(a):a co to za błąd w engine ?
Szczerze to nie mam pojęcia o co w nim chodzi :?
czytałem gdzieś w necie recenzje COD2 i tam było coś takiego:
ktoś gdzieś napisał(a):czasem zdarza się błąd podczas rozgrywki polegający na wystawaniu lufy broni, czubków butów lub dłoni. Przeciwnik może nas zlokalizować i zlikwidować
jeśli znajdziesz jakiś fajny serv możesz dać IP przez PW ? Tongue
The Stig napisał(a):pyka ktoś w COD 2 on-line ? :>

Ja gram...w CSS też czasami Smile
CSS ? Counter Strike coś tam Wink ? Smile
Counter-Strike: Source.

Counter-Strike: Source (w skrócie CS:S) jest nowszą wersją Counter-Strike'a na silniku graficznym Source stworzonego na potrzebę Half-Life'a 2 przez Valve (stąd Source w nazwie) i z fizyką silnika Havok. Wydany został razem z HL2 7 października 2004 roku, lecz wcześniej można było zamawiać jego 3 wersje poprzez Steam.

I tak nic nie pobije normalnego CSa.
Acrid napisał(a):I tak nic nie pobije normalnego CSa.
no bo jest darmowy Angry
Wikicytaty w akcji Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43