Razem z tym wowem. Trochę lepsza tibia :f
Tibia, ja pierdole. Gierka zajmuje pare mega, grafike ma jak pokemony na gameboya, ogolnie jest chujowa, a konta chodza na allegro po 1200 zl. Paranoja
To jak Deluxe Ski Jumping ;/ chuj na kaczych nogach, a wszyscy grali :f Tibia to wielka jebana gimnazjada, wow to samo tylko dla trochę starszych (3-klasiści? :f)
XdkyX napisał(a):WOW reszta moze spierdalac
Doom2>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>reszta gier
skinless czy ty dostajesz kolacje w domu?
A taki mój żywot, że nie dostaję, gdyż, że, albowiem, ponieważ mieszkam sam i sam robić muszę, a niech to ;(
Wiem, że jesteś rozpieszczonym gimnazjalnym gejem, ale nie podrywaj mnie już, bo ja mam Kisielka :f
Skinless napisał(a):A taki mój żywot, że nie dostaję, gdyż, że, albowiem, ponieważ mieszkam sam i sam robić muszę, a niech to ;(
Ale przynajmniej cię mamusia nie nakryje jak bedziesz sobie walił konia.
Gorzej jak moja kobieta mnie nakryje (uczy się, nie mieszka u mnie) :f
Widzę, że ty też masz ten problem, bo znajomość tematu ponad normę ;/
Cytat:Gorzej jak moja kobieta mnie nakryje (uczy się, nie mieszka u mnie) :f
Chciałes napisać: mój chłopak?
Cytat:Widzę, że ty też masz ten problem, bo znajomość tematu ponad normę ;/
Tak,akurat takich typków jak ty znam stanowczo za duzo,stąd ta moja ponadnormatywna znajomośc tematu.
Necroblood napisał(a):XdkyX napisał(a):WOW reszta moze spierdalac
Sensible world of soccer>>>>>Cannon Fodder>>>>>>>The Settlers>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>populous 3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>reszta
O, Cannon Fodder było fajne. Pyknąłbym se w to.
Tomash napisał(a):Necroblood napisał(a):XdkyX napisał(a):WOW reszta moze spierdalac
Sensible world of soccer>>>>>Cannon Fodder>>>>>>>The Settlers>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>populous 3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>reszta
populous jest zajebisty to prawda, ale:
i świat staje się piękniejszy.
KILL!![/img]
XdkyX napisał(a):skinless czy ty dostajesz kolacje w domu?
Dostaje, ale z procy
R_amze_S napisał(a):Chciałes napisać: mój chłopak?
Z twoim chłopakiem nie mam nic wspólnego ;/
Cytat:Tak,akurat takich typków jak ty znam stanowczo za duzo,stąd ta moja ponadnormatywna znajomośc tematu.
Cała twoja rodzinka + ty ;f
Cytat:Z twoim chłopakiem nie mam nic wspólnego ;/
Bo takowego nie ma,dlatego mówimy o twoim chłopaku.
Cytat:Cała twoja rodzinka + ty ;f
Nie,mój drogi,to że ty pochodzisz z rodziny uber-patologicznej,nie oznacza że wszyscy takie mają.