2 dni przed premiera NWN 2 :>
az sie doczekac nie moge ^^
no i fallout rox!

Ostatnio se pocinam w Godfathera w wersji na PS2. Kurde początek jest całkiem spoko, ale po czasie gra się robi strasznie trywialna i przewidywalna. Do tego stopnia, że już zaczyna mnie nużyć. Raz że na każdą misję trzeba jechać z jednego końca miasta na drugi (w dodatku mapa wogole nie jest ani intuicyjna ani atrakcyjna, wszystko się ogranicza do niemalże ciągłego jechania prosto), a dwa że na tym etapie gry, na którym obecnie jestem każda misja ogranicza się do wjazdu do jakiegoś hotelu czy restauracji i robienia rozróby. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że wszystkie budynki są takie same, włącznie z ilością takich samych gangsterów wewnątrz nich : P
Podsumowując, początek spoko, później już coraz gożej. Jeszcze musze całą grę przejść, żeby to całościowo ocenić, ale na tą chwile gra jest średnia

Powiem więcej, w Mafię czy serie GTA o wiele lepiej mi się grało, mimo że nie było tam tylu bajerów.
Balthor napisał(a):2 dni przed premiera NWN 2 :>
az sie doczekac nie moge ^^
Co ty mówisz... To już teraz ??? Polska wersja ? Arghh... i znowu noce przed kompem w trybie multiplayer z ekipą innych graczy i Mistrzem gry...
no znaczy zle napisalem posta troche xD
dostane gre 2 dni przed premiera xD, ktora nie mam pojecia kiedy bedzie, ale obstawiam najblizsze 2 miesiace
buubi i ty mowisz noce przed kompem.. ja mature mam w tym roku xD to juz w ogole masakra

edit
znalazlem ze poczatek pazdziernika swiatowa premiera. ciekawe czy tak bedzie?
Oby oby...
Ale niestety chyba nie - prawdopodobnie będzie dopiero przed świętami i to nie wiem czy nie wersja tylko angielska...
83 na 100 punktów na poziomie Hardcore w Manhuncie. Jutro gram od nowa :f
Heh Braciak ciupie w Devil May Cry 3:Special Edition a ja w Fly For Fun =] Hmm settlers ?? gralem ale nie pojalem tego ale fajnie wyglada ;p sciagne se chyba twierdze 2 =p
Czym sie rozni dmc3(dantes ałejkning bodajże : P) od dmc3

e?
Gry to złodzieje czasu i młodości. A i przeholowanie może zakończyć się ztrolowaceniem... :!:
KIESIEL napisał(a):Gry to złodzieje czasu i młodości. A i przecholowanie może zakończyć się ztrolowaceniem...
Dobrze, że przedstawiłeś część swojego życiorysu. Czy są inni chętni?
Nieeeeeeee. To miała być "mądra przestroga".

Swojego czasu pogrywałem trochę na kompie, nie zaprzeczę. Ale chwilkę później odkryłem swoją pasję i stwierdziłem, że lepiej byłoby, gdybym czas spędzony na grach spożytkował na niej. Młodości mi komp i gry nie zabrały, bo... ...bo wciąż młody jestem. I to bardzo

W zasadzie to już idę, bo muszę wcześnie jutro wstać do szkoły.
WOW reszta moze spierdalac