Cóż za wyszukane argumenty ;/. Wyszukaj jeszcze przecinki na klawiaturze i powstawiaj je w odpowiednie miejsca. A jakbyś chciał mnie obrazić, zacznij mówić, że wyglądam jak ty.
Skinless napisał(a):Cóż za wyszukane argumenty ;/.
Na ciebie więcej nie trzeba
Cytat:Wyszukaj jeszcze przecinki na klawiaturze i powstawiaj je w odpowiednie miejsca
Nie ma takiej potrzeby.
Cytat:A jakbyś chciał mnie obrazić, zacznij mówić, że wyglądam jak ty.
Chciałbys wyglądać tak jak ja,cieciu. O,ale skoro juz padł temat: może ujawnij nam swoją mordę ,co?
Pochwal się.Czekamy.
^ No jak to? Przecież ma w awatarze.
Foty na forum nie wrzuci bo wpierdol ciota sie boi.
Głogów, ul. Orbitalna 56/4
Dalej uważasz, że się boję?
Mordy nie wrzucę, bo zdjęć swoich nie mam.
Może nawet jak oklepu uniknie to chałpa może spłonąć

brainless napisał(a):nie podrywaj mnie już, bo ja mam Kisielka
Ktoś mądry kiedyś powiedział : "SPIERDALAJ!!!" Poczuj aluzję...
Zenithalman napisał(a):Foty na forum nie wrzuci bo wpierdol ciota sie boi.
Tu się odezwał pierwszy TRV ogier IV RP, gratulujemy.
buubi napisał(a):Może nawet jak oklepu uniknie to chałpa może spłonąć
Cóż za "progresywne" podejście do sprawy...
Ewidentnie widać, że "cel" Waszych wypowiedzi wzbudza wielkie poruszenie. Może zróbcie sobie topic nowy, czy coś.
A co do gier : Baldurs Gate (cała saga), Fallout (obydwie części), Half Life (pierwszy), Commandos (obydwie części). Klimat i grywalność najważniejsza 8)
KISIEL napisał(a):Half Life (pierwszy),
half life kojarze, to była jedna z ostatnich gier którą miałem "na bieżąco" tuż po wydaniu. I strasznie mnie wkurwiało to intro z kolejką

Zapłaciłem sporą sumę zielonych psychologowi, aby o tej jebanej kolejce zapomnieć

KISIEL napisał(a):A co do gier : Baldurs Gate (cała saga), Fallout (obydwie części), Half Life (pierwszy), Commandos (obydwie części). Klimat i grywalność najważniejsza 8)
Chuj, może i nie uwierzysz dziweczko ty moja, ale oprócz Baldura to wszystkie gry to moje ideały. Tylko dorzuciłbym jeszcze serię Thief i od biedy StarCrafta.
Cóż, wiekszośc powyższych pozycji to gry kultowe (grałem niestety tylko w połowe z nich i zgadzam się, gierki rządzą). Natomiast jeszcze jedną godną kultu pozycją jest seria Metal Gear Solid. Ciekaw jestem jak się przyjeła wśród was. Spotykałem się z grupami ludzi, którzy jej za cholere nie znali, ale też z niejedną grupą, która by się zdziwiła, że jakikolwiek gamer w to nie grał. No, co sądzicie o Metal Gearze?
Metal Gera zna ten kto miał styk z PS :> co do samej gry to jakis cza temu pocinałem w Substance czyli 5 odsłone MG. Gra nawet fajna jak cały MG :>
Z Metal Geara kosiłem w jedynkę troszkę, bo jak posiadałem konsolkę to naokrągło Tekken i Ace Combat. Potem konsola spłonęła (mam gdzieśtam filma ;o)
The Stig napisał(a):Gra nawet fajna jak cały MG :>
Cóz, gdybym był Necrem Desecratorem zarzuciłbym ci, iż nie czaisz kultu

Moim zdaniem jest to gra kultowa zdecydowanie tak pod względem fabuły jak i gameplayu (aach jeszcze soundtrack ^^). Ale luz, każdy ma swoje preferencje co do gier. Natomiast istnieje wąskie grono fanów MG (w tym kiedyś ja), którzy uważają giere za najlepszą ze wszystkich skradanek (na forach często można się spotkać z żartami na temat splinter cella). Moim zdaniem 1 i 3 były świetnymi częściami. Zagrałbym se w TTSa, ale qrna qpywać game cuba dla jednej gry to przesada. Teraz się szykuje 4ka na PS3. Musiałbym chyba dom pod zastaw dać, żeby go kupić z dniem premiery, więc ogranicze się tylko do grania w kafejce z konsolami.