Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal/Rock Battle-Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Mam nadzieje, że tutaj będę ciekawsze rywalizacje Big Grin
Myślę, że pomysł z przeniesieniem Tool'a do "Rock Battle" jest dobry - tam bardziej ta płyta pasuje... Jeśli ktoś ma coś przeciwko takiemu transferowi to piszcie ; ). Nevermore, możesz Tool'a wycofać, choć nie wiem jak to chcesz teraz technicznie rozwiązać...
A LZ niech dalej walczy.
Dziwie sie w ogóle, że nikt nie wystawił zaspołu Nevermore Confusedhock:
Kamael napisał(a):trochę bezsensu byłoby wrzucić do grup kilka płyt w ogóle tutaj nieznanych.

dlatego nie podaję swoich typów Laughing
Nie słuchasz żadnej szerzej (tutaj ;D) znanej płyty? ;P
Trochę by się znalazło, ale te albumy przy których łapie największe "odloty" nie należą do najbardziej znanych.
Ghost_82 napisał(a):Dziwie sie w ogóle, że nikt nie wystawił zaspołu Nevermore Confusedhock:

Gdybyscie sie wczesniej skapneli z tym rockiem to by byl Wink
Jak Slayer wygra to ja się wypisuję z tej zabawy...

Scully chociaż Ty nie bądź chuj ;>
Kurwa.. walę całą zabawe i zmienianie reguł w czasie gry, w tym kraju nawet głupie poukładanie nazw kapel w grupy rodem ze świata futbolu kończy się przekrętami.. trza było zostawić wszystko tak jak było a nie mieszać teraz.. Przecież nikomu np. nie przeszkadza, że te same drużyny biorą udział w ME i MŚ..
Vomitor napisał(a):czosnek.. walę całą zabawe i zmienianie reguł w czasie gry, w tym kraju nawet głupie poukładanie nazw kapel w grupy rodem ze świata futbolu kończy się przekrętami.. trza było zostawić wszystko tak jak było a nie mieszać teraz.. Przecież nikomu np. nie przeszkadza, że te same drużyny biorą udział w ME i MŚ..

nie płacz, szkoda łez na tego drania
No nie płacze, ale trochę szkoda, bo teraz to wszystko jakby z leksza smaczek wydaje mi się straciło.
Vomitor napisał(a):No nie płacze, ale trochę szkoda, bo teraz to wszystko jakby z leksza smaczek wydaje mi się straciło.

wiem :/, obiecuje ze zadnych zmian wiecej nie bedzie
Trzymam za słowo :>
SuicideKaiten napisał(a):Jak Slayer wygra to ja się wypisuję z tej zabawy...

No to już się wypisuj ino wartko - bo Slayer wygra Wink
buubi napisał(a):
SuicideKaiten napisał(a):Jak Slayer wygra to ja się wypisuję z tej zabawy...

No to już się wypisuj ino wartko - bo Slayer wygra Wink

Z ciężkim sercem i w ogóle... Nara.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28