Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal/Rock Battle-Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Kamael napisał(a):Ale przynajmniej jest ciekawie ; ).

Nie jest w morde ciekawe, bo zes zle zaglosowal ;P
Nie wiem, chyba zaraz coś zmienię... Ciągle myślę, czy Doorsi, czy Clash. Aż sobie teraz "London Calling" włączyłem, a to o czymś świadczy ;D.
A tam, zmieniam ;D.
Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad PORAŻKA GUNSÓW Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

To skandal Evil or Very Mad
Panowie, potężniejszej grupy nie mogliście chyba wymyślić ;D Ale zlitujcie się nad nami, wybierać między The Doors a The Clash, a co gorsza między King Crimson a Toolem... Sadyści ;P
Sadyzm to by był (a może będzie) jak przyjdzie wybierać miedzy PF - Dark Side... a KC - Red
buubi napisał(a):Sadyzm to by był (a może będzie) jak przyjdzie wybierać miedzy PF - Dark Side... a KC - Red

Odpukać! ;P
Dżemik napisał(a):1. Red jest akurat jedna z 3 plyt King Crimson, ktorych nie slyszalem. ;\

To zmień to Surprised Red to nie tylko wg. mnie najlepszy album KC, sam miód :]
Lepsza niz In The Court?
Praktycznie ten sam poziom - choc ja osobiscia bardziej lubie "Red". Jest to jedyna plyta Crimsonow z ich dyskografii ktora dorównuje mocarnemu debiutowi (a nawet go przewyzsza).
Ani SNM ani RIB nie przeszlo, CHUJNIA na forum.
statekx napisał(a):Ani SNM ani RIB nie przeszlo, CHUJNIA na forum.

Potwierdzam...nie inaczej - bez sensu że były w konkursie 2 plyty w Slayera - każdą kapelę powinna reprezentować jedna, najlepsza płyta - a tak spowodowało to dysonans i zamieszanie pośród głosów i wynik dość dziwny

KubusPuchatek napisał(a):Praktycznie ten sam poziom - choc ja osobiscia bardziej lubie "Red". Jest to jedyna plyta Crimsonow z ich dyskografii ktora dorównuje mocarnemu debiutowi (a nawet go przewyzsza).

Potwierdzam...nie inaczej... In the Court... to klasyk nad klasyki dokumentujący pierwszy okres Crimsonów. Zaś Red to ukoronowanie środkowego okresu działalności z Wettonem na wokalu, okresu w którym najbardziej czuć było ciężkie niemalże Sabbatowskie gitary i wspaniały wpisany w historię Crimsona wokal w/w pana... No i na Red jest Starless - jeden z najpieknieszych utworów jakie wogóle powstały...
Cytat:każdą kapelę powinna reprezentować jedna, najlepsza płyta

tylko dla kazdego moze to byc inna.
Ambivalent napisał(a):

W przypadku Slayera większość forumowiczów się chyba zgodzi co do tej najlepszej. Poza tym często dana kapela ma jednak ten swój największy klasyk...
buubi napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

W przypadku Slayera większość forumowiczów się chyba zgodzi co do tej najlepszej. Poza tym często dana kapela ma jednak ten swój największy klasyk...

No Slayer ma np. dwa RIB i SOH. Pozatym to uzytkownicy wysylaja swoje typy na priv i o wyniku dowiaduja sie pozniej.
Ambivalent napisał(a):
buubi napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

No Slayer ma np. dwa RIB i SOH. Pozatym to uzytkownicy wysylaja swoje typy na priv i o wyniku dowiaduja sie pozniej.
Abstrahując od tego czy SOH jest większe/równe RIB, to juz temat dla organizatorów konkursu by dana kapela była reprezentowana przez jedną plytę co by uniknąć dziwnych sytuacji
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28