Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal/Rock Battle-Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
hehe, czemu zawsze w takich "plebiscytach" wygrywa albo RIB albo MOP? :>
No prosze, jednak w Metalowej Bitwie, finał jest taki, jaki przewidziałem Big Grin
Tomash napisał(a):hehe, czemu zawsze w takich "plebiscytach" wygrywa albo RIB albo MOP? :>

Sam sobie odpowiedziales tym pytaniem
Mówię Wam już drugi raz, że trza to jeszczeraz zorganizować, uwzględnić sporo postulatów (jedna płyta na zespół, brak nadreprezentacji jednych gatunków kosztem innych, rezygnacja z płyt, które nie mają w gruncie rzeczy szans w 'plebiscycie' i.t.d.).

No.
Postaram sie zorganizowac kiedys druga edycje, bardziej restrykcyjne zasady i chyba wydam czarna liste albumow ktorych nie wolno zgalszac Big Grin

tak w kazdym plebscycie w pierwszej edycji wygrywa MOP

w drugiej zazwyczaj jest to jakis Slayer Wink
Dżemik napisał(a):Jesu Kryste, Slayer nie przeszedl. ;\
Dokładnie. Zupełnie nie rozumiem jak Inferno mogło pokonać SNM Wink
warsadal napisał(a):Dokładnie. Zupełnie nie rozumiem jak Inferno mogło pokonać SNM Wink
W tym to ja akurat nic dziwnego nie widze
A ja jak najbardziej. ;(
Dżemik napisał(a):A ja jak najbardziej. ;(
Oczywiscie sie nie znasz Surprised
R_amze_S napisał(a):
warsadal napisał(a):Dokładnie. Zupełnie nie rozumiem jak Inferno mogło pokonać SNM Wink
No co ty! Inferno to zupełnie przeciętna płyta (jak na Motura), takie 7,5/10. Bynajmniej nie jest to album, który może konkurować ze Slayerem,

R_amze_S napisał(a):
Dżemik napisał(a):A ja jak najbardziej. ;(
Oczywiscie sie nie znasz Surprised
Oczywiście się zna Wink
warsadal napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
No co ty! Inferno to zupełnie przeciętna płyta (jak na Motura), takie 7,5/10. Bynajmniej nie jest to album, który może konkurować ze Slayerem,
To juz kwestia gustu.Akurat IMO Inferno to jedna z lepszych płyt Motorhead wydanych po 1990 roku - lepszy jest tylko Bastards.SNM z całym szacunkiem nie ma do niej startu,choc kładzie pokotem całe mnostwo innych thrashowych płyt z lat 80-tych.
R_amze_S napisał(a):
warsadal napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
To juz kwestia gustu.Akurat IMO Inferno to jedna z lepszych płyt Motorhead wydanych po 1990 roku - lepszy jest tylko Bastards.SNM z całym szacunkiem nie ma do niej startu,choc kładzie pokotem całe mnostwo innych thrashowych płyt z lat 80-tych.

Tu nie ma sie co dziwić, Inferno to wspaniałe dzieło jakie stworzył dziadek Lemmy 8) Jeśli chodzi o płyty wydane po 1990 r. to nie zapominajmy jeszcze o znakomitym March Or Die Tongue
March or Die to najslabsza plyta Motorhead
To juz kwestia gustu Tongue
Nevermore napisał(a):March or Die to najslabsza plyta Motorhead

Przestańże w końcu bredzić, jest zajebista. Z M. znam niewiele (March or Die, Ace of Spades, Hammered, The Birthday party i No remorse) i jest to najlepsza jak dla mnie z wymienionych. Pewnie zaraz podniesie się larum co do Ace of Spades, ale mam to w dupie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28