03-02-2006, 08:24 PM
03-02-2006, 08:25 PM
A jaka jest inna pod natryskiem? <;
03-02-2006, 08:26 PM
Proszę mi tutaj bez OT prysznicowego ;P. Kończy się jeden OT, zaczynacie drugi... Ech, jesteście niereformowalni.
Kolejne posty nie na temat będą usuwane. O!
Kolejne posty nie na temat będą usuwane. O!
03-02-2006, 08:26 PM
SuicideKaiten napisał(a):Wolę wydzierać się COUNTEEEEEEEEEEEESS BATHORY przy goleniu : P czy inne szlagiery VenomGłupia uwaga. Wystarczy, że ktoś napomknie, że nie lubi Samowara, wyśmieje ich epickie stroje lub zwróci uwagę na śmieszność komentarzy fanatyków tegoż zespołu, a natychmiast wyzywany jest od pozera i geja. Nie ma więc nic dziwnego, w tym, że nie zbywa tego milczeniem, no i w ten sposób zaczyna się mniej lub bardziej (zazwyczaj mniej) konstruktywna dyskusja.
A jak kurfa nie słucham Manowar i nie mam poważnych powodów ku temu (prócz tego że mi nie podchodzi i troche mnie śmieszy) to nie gadam o nim... Romantyk i te drugie coś, to przykre, ale jednak jesteście debilami. Nie dlatego, że nie lubicie Manowar - sam nie lubię. Dlatego, że jesteście żałośni w swoich żartach, które w pewnym momencie przestały bawić.
03-02-2006, 08:28 PM
Cytat:A jak kurfa nie słucham Manowar i nie mam poważnych powodów ku temu (prócz tego że mi nie podchodzi i troche mnie śmieszy) to nie gadam o nim...
No i prosta sprawa.
^^ JA tam nie mam podobnych napadów, jak komus nie podchodzi, jego sprawa, to nei jest kvlt zespół w stylu Slayera, czy Motoheada, który TRZEBA ZNAĆ I SZANOWAĆ, tylko czołowy przedstawiciel pewnego nurtu, który jednych smieszy, innym nie lezy et c.
03-02-2006, 08:49 PM
XdkyX napisał(a):@ambivalent:
a teraz popatrz na to tak: idzie facet po ulicy w obcislych skorach, z torsem owlosionym niczym dywan i fryzura jak czeski wiesniak. pierwsze skojarzenie - gej.
Ho ho ho no to lecimy:
![[Obrazek: no20class20lemmy4hc.jpg]](http://img453.imageshack.us/img453/4079/no20class20lemmy4hc.jpg)
skora + owlosiony niczym dywan tors = gej
![[Obrazek: guid4c8dc637773b6548large5ed.jpg]](http://img453.imageshack.us/img453/1774/guid4c8dc637773b6548large5ed.jpg)
Skory ,obcisle stroje,wypiete klaty, fryzury jak czeskie wiesniaki = geje
![[Obrazek: guid6e5068d7773b654dlarge4qq.jpg]](http://img453.imageshack.us/img453/6562/guid6e5068d7773b654dlarge4qq.jpg)
Wiesniakci kapelusz, i skora na gola owlosiona klate = pedal
Wniosek - Lemmy jest gejem a Motorhead to pedalski zespol.
Cytat:a teraz popatrz na fotke chociazby wokalisty in flames. Czy czlowiek ubrany tak jak on idacy ulica powoduje takie skojarzenia jak nasz barbarzynca. NIE WYDAJE MI SIE.
Tak z ciekawosci:
![[Obrazek: d.jpg]](http://film.onet.pl/_i/film/c/conan_niszczyciel/d.jpg)
![[Obrazek: nw2004set1.jpg]](http://www.nightwish.com/gallery/albums/promo/nw2004set1.jpg)
![[Obrazek: normal_104_0482.jpg]](http://www.sonataarctica.info/pics/gallery/albums/userpics/normal_104_0482.jpg)
na ktorej focie jest gej ?
Cytat:pozatym klocenie sie o heterosekualnosc manowar mija sie z celem. poprostu wiadomo ze nie sa
bzdura ale zeby dac Ci szanse prosze o uzasadnienie.
03-02-2006, 08:55 PM
<ziew>
03-02-2006, 08:55 PM
Ambivalent napisał(a):na ktorej focie jest gej ?
Na focie Nightwish drugi od prawej. Co wygrałem?
03-02-2006, 08:58 PM
SuicideKaiten napisał(a):Ambivalent napisał(a):na ktorej focie jest gej ?
Na focie Nightwish drugi od prawej. Co wygrałem?
mozesz zlozyc honorowy datek na Radio Maryja.
R_amze_S napisał(a):<ziew>
Widze ,ze akceptujesz pedalstwo w swoim ulubionym zespole.
03-02-2006, 09:01 PM
Czuję się oszukany, spodziewałem się conajmniej tostera
03-02-2006, 09:25 PM
Oczywiście śpiewajacego tostera, względnie zegarka na kółkach? 

03-02-2006, 09:30 PM
Cytat:Widze ,ze akceptujesz pedalstwo w swoim ulubionym zespole.Nie,po prostu mam już dość tych klotni ,które mozna by nazwać "Fani Manowar kontra reszta świata".Próba zasugerowania ze Motorhead jest gejowski nie załuguje na jakikolwiek komentarz.Wygląda mi raczej na rozpaczliwe odwrócenie uwagi fana Manowar od gejostwa swojego ulubionego zespołu.
Generalnie - powiem tak jak juz tutaj ktoś wspomniał-nie lubie samowara,ale nie mam zamiaru klócić się z jego fanami do upadłego.EOT
03-02-2006, 09:50 PM
R_amze_S napisał(a):Cytat:Widze ,ze akceptujesz pedalstwo w swoim ulubionym zespole.Nie,po prostu mam już dość tych klotni ,które mozna by nazwać "Fani Manowar kontra reszta świata".Próba zasugerowania ze Motorhead jest gejowski nie załuguje na jakikolwiek komentarz.Wygląda mi raczej na rozpaczliwe odwrócenie uwagi fana Manowar od gejostwa swojego ulubionego zespołu.
Generalnie - powiem tak jak juz tutaj ktoś wspomniał-nie lubie samowara,ale nie mam zamiaru klócić się z jego fanami do upadłego.EOT
Po pierwsze zauwaz ,ze to nie fani Manowar atakuja tylko Ci co nie lubia Manowar. Wypisuja oczywiste bzdury na temat rzekomej homoseksualnosci DeMaio i spolki. Co do sugerowania ,ze Motorhead to geje - uzylem tych samych kryteriow, jakie stosuja przeciwnicy Manowar w stosunku do nich. O dziwo tez pasuja LoL.
Tez juz mam dosc tych klotni (a chyba jako jedyny staram sie tu normalnie rozmawiac bez wyzywania od pozerow itp.). Ja jesli cos mi sie nie podoba napisze to raz czy dwa i tyle. Niestety przeciwnycy Manowar, na sile gdzie sie da (a juz w szczegolnosci w temacie o Manowar) wypisuje po pranascie razy te debilizmy o pedalstwie itd. Jak juz pisalem tu gdzies wczesniej NIE ZABRANIAM nikomu nie lubic Manowar, szanuje to. Tylko PO CO wpisywac ciagle swoje negatywne opinie ? Naprawde nie szkoda takim ludziom czasu ? Nie lepiej porozmawiaj na jakies bardziej wartosciowe tematy ?
Mysle ,ze mozna ostatecznie zamknac ten temat.
EOT
03-02-2006, 09:54 PM
Ambivalent napisał(a):EOT
Jakby to ujac... zgadzam sie. Dopoki kots znowu na podstawie jednego przesluchanego albumu sonaty nie zarzuci mi brku gustu

03-02-2006, 09:58 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ambivalent napisał(a):EOT
Jakby to ujac... zgadzam sie. Dopoki kots znowu na podstawie jednego przesluchanego albumu sonaty nie zarzuci mi brku gustu
Mimo ,ze przesluchalem wiecej niz jeden album Sonaty i mam swoje zdanie na temat ich muzyki(jak wiemy odmienne niz Twoje) to przystaje na ten warunek. Czyli nie bede zarzucal Ci zjebania gustu dlatego ,ze sluchasz Sonaty.