XdkyX napisał(a):trzecie primo - tylko winni sie tlumacza
A niewinni wyjaśniają.
Bezmózg z ciebie.
Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill
Wlasnie.

Zatem skonczie juz, panowie Return i XdkyX. Albo przejdzta na pw.
Btw: Troche smutne, ze jedna z najwazniejszych plyt ostatnich 15 lat dostaje wciry od dobrej, acz nie najlepszej plyty, niezlej, acz nie wybitnej kapeli power metalowej.
Cytat:Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill
Dużo masz jeszcze kól tekścików na podoredziu?
^
chcesz miec czym zaszpanowac przed kolegami? Wypnij klate, wystarczy

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill
pochyl sie przed majestatem samowara!
Cytat:chcesz miec czym zaszpanowac przed kolegami?
Tak, spisuję sobie wszystkie i chwalę się, że ciebie znam, ponoć niektórzy już na twoje teksty wyrywają sobie dziewczyny

warsadal napisał(a):Scully napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):^
chcesz miec czym zaszpanowac przed kolegami? Wypnij klate, wystarczy

Chcesz mieć czym zaszpanować przed kolegami? Napluj na Manowar, którego muzyki i tak nigdy nie zrozumiesz. ;>
Oooo tak, nie każdemu dane jest zrozumiec trv epic przesłanie muzyki Samowara ;>
ba ;>
Wy to nie czujecie potęgi śpiewania Mountains pod prysznicem.
Cytat:Wy to nie czujecie potęgi śpiewania Mountains pod prysznicem.
Uwierz mi ze pod prysznicem lepiej się śpiewa "Born To Raise Hell" albo "Ace Of Spades" wiadomo kogo (kto nie wie ten gej)
wiem, wiem, bez gógli, wbrew pozorom. Ja lubię jeszcze Under Jolly Roger (wiadomo kogo, kto nie wie, gej). W sam raz energiczne do wykonywania masażu wodą z prysznica. <;
Wolę wydzierać się COUNTEEEEEEEEEEEESS BATHORY przy goleniu : P czy inne szlagiery Venom
A jak kurfa nie słucham Manowar i nie mam poważnych powodów ku temu (prócz tego że mi nie podchodzi i troche mnie śmieszy) to nie gadam o nim... Romantyk i te drugie coś, to przykre, ale jednak jesteście debilami. Nie dlatego, że nie lubicie Manowar - sam nie lubię. Dlatego, że jesteście żałośni w swoich żartach, które w pewnym momencie przestały bawić.
Cytat:Ja lubię jeszcze Under Jolly Roger (wiadomo kogo, kto nie wie, gej)
A jakże,też dobry przykładzik,dorzuciłbym jeszcze "Raise Your Fist" - oczywiscie cały mowa o przyśpiewkach prysznicowych

I 'Into The Arena', lubię tak wyciągać 'ariiiinaaaa' do słuchawki, jak najcieniej ;>