02-12-2006, 03:59 PM
02-12-2006, 04:03 PM
Ambivalent napisał(a):Motorhead - Inferno pokonal klasyke thrashu ? ROTFL
Tak tu bywa...
02-12-2006, 04:08 PM
Ambivalent napisał(a):Motorhead - Inferno pokonal klasyke thrashu ? ROTFLPodpadłes....
02-12-2006, 04:19 PM
R_amze_S napisał(a):Ambivalent napisał(a):Motorhead - Inferno pokonal klasyke thrashu ? ROTFLPodpadłes....
i ? mam sie poplakac ? Inferno to bardzo dobry album. Chyba nawet najlepszy z ostatnich wydanych przez M. Mimo wszystko BBB to klasyka thrashu i najlepsza plyta Exodus. Gdyby w pojedynku wystepowal np. Ace Of Spades nie mial bym zadnych pretensji a tak... niestety, Inferno nie jest AZ TAK dobra plyta.
02-12-2006, 04:22 PM
ej, wyznajesz zasade cokolwiek stare = lepsze?
02-12-2006, 04:29 PM
Manowar napisał(a):ej, wyznajesz zasade cokolwiek stare = lepsze?
Najlepsze lata metalu skonczyly sie gdzies na poczatku lat 90, wiec w sumie mozna tak powiedziec. Szczegolnie tyczy sie to heavy metalu. Dalej na poziomie utrzymale sie juz tylko najlepsze kapele (a i z tym w sumie roznie bywalo).
02-12-2006, 04:33 PM
Ja sie wcale nie ździwie, jak Inferno dojdzie do finału. Inferno, to znakomity album, który ma w sobie kawał ostrego powera 8) Nic dodać, nic ująć 

02-12-2006, 04:36 PM
To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na Motorhead.
02-12-2006, 04:39 PM
Nie wszyscy
Ja osobiście mam tu innego faworyta
Ale byłoby ciekawie, gdyby w tym finale znalazło sie również Inferno 

02-12-2006, 04:44 PM
Moj faworyt "No more tears" 8)
02-12-2006, 04:45 PM
W ogole cienkie ta cwiercfinaly. Blod On Ice ? Show No Mercy ? eh... i tak pewnie wygra Master Of Puppets.
btw. dziwne ,ze nie ma Numeru Bestii.

btw. dziwne ,ze nie ma Numeru Bestii.
02-12-2006, 04:53 PM
Ambivalent napisał(a):To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na Motorhead.nie od dziś to wiadomo, nie od dziś... istny tu 'laundry service' dla podatnych umysłów.
02-12-2006, 05:06 PM
Ambivalent napisał(a):Inferno to bardzo dobry album. Chyba nawet najlepszy z ostatnich wydanych przez M. Mimo wszystko BBB to klasyka thrashu i najlepsza plyta Exodus.I owszem,ale nawet NAJLEPSZA płyta Exodusa (z całym szacunkiem dla zespołu) nie ma startu do moze nie najlepszej,ale jednej z lepszych płyt Motorhead
Cytat:Gdyby w pojedynku wystepowal np. Ace Of Spades nie mial bym zadnych pretensji a tak... niestety, Inferno nie jest AZ TAK dobra plyta.j.w
Cytat:Najlepsze lata metalu skonczyly sie gdzies na poczatku lat 90,Teza wymagająca uzsadnienia
Cytat:To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na MotorheadW ten sposób patrząc to ludzie są tu tez "wyprani" na Slayera,na Venoma itd.itp.
02-12-2006, 05:30 PM
Cytat: owszem,ale nawet NAJLEPSZA płyta Exodusa (z całym szacunkiem dla zespołu) nie ma startu do moze nie najlepszej,ale jednej z lepszych płyt Motorhead
To Twoje zdanie, ja uwazam inaczej.
Cytat:Teza wymagająca uzsadnienia
Najwiecej ciekawych plyt wychodzilo imo wlasnie gdzies tak do poczatku lat 90. Do tego czasu metal byl mocny zarowno muzycznie jak i w mediach. Pozniej nastapily zmiany. Wraz ze spadkie popularnosci nastapilo pewne wyczerpanie materialu (szczegolnie w klasycznym heavy metalu). Powstawalo duzo rzeczy, ktore byly kopie czegos tam albo łaczyło jedna rzecz z druga (chwała tym, ktorym wyszlo to dobrze). Dla mnie nuda. Po chvj mam sluchac jakies tam kopii skoro mam zajebisty oryginal.
Cytat:W ten sposób patrząc to ludzie są tu tez "wyprani" na Slayera,na Venoma itd.itp
Ano ich tez jest od chvja.
02-12-2006, 06:03 PM
Ambivalent, przyznaję ci rację z tym, że lata 80 były złotymi latami thrashu i heavy metalu, ale obecnie wychodzi również wiele bardzo dobrych płyt, niektóre są bardzo nowatorskie jak najnowsze Nevermore czy Ulver, inne nagrane z duchem tamtych lat, ale mimo to mają jaja, i takim przykładem jest najnowszy Motorhead. Co do prania to już temat na osobną dyskusję
Tak w ogóle to witam na forum