Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal/Rock Battle-Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Ok, więc jak już ustalono po zakończeniu tej edycji nastąpi druga - "Rock Battle". Typy, oczywiście tylko z zakresu rocka, można już przesyłać do mnie (na pm lub gg [opcja dla tych, którzy mają mój numer, ewentualnie możecie go znaleźć w profilu]) lub Kubusia.
Macie więc trochę czasu, by się zastanowić.
Jestem za Tongue
Kamael napisał(a):Typy, oczywiście tylko z zakresu rocka.

Typy? Czy jeden album? Nie wiem ile ludzi sie odezwie, ale zeby bylo bardziej ciekawiej, mozna byloby np. po dwa czy trzy pozycje ;) Moge pomoc w tym wszystkim, jak cos.
Damy sobie rade Smile. Z Kamaelem uwazamy, ze 16 albumow to najoptymalniejsza liczba, ale oczywiscie podawajcie wiecej bo jest taka ewentualnosc, ze zwiekszymy ten limit, albo ktos poda juz ta sama plyte itp.

A w tej chwili proponuje glosowac w obecnej bitwie Smile.
To komu podrzucić propozycje?
SuicideKaiten napisał(a):To komu podrzucić propozycje?

Do Kamaela albo Kubusia. Ja juz wysylamSmile
Acrid napisał(a):
Kamael napisał(a):Typy, oczywiście tylko z zakresu rocka.

Typy? Czy jeden album? Nie wiem ile ludzi sie odezwie, ale zeby bylo bardziej ciekawiej, mozna byloby np. po dwa czy trzy pozycje Wink Moge pomoc w tym wszystkim, jak cos.
A wysyłaj ile chcesz, my najwyżej z tego coś wybierzemy ;P, bo jak Kubus napisał - 16 to tak optymalnie i łatwiej będzie nam nad tym zapanować, z 32 byłby już problem. Chyba, że masz jakąś propozycje Wink, to daj znać i przedyskutujemy.

Narazie mamy 8 płyt już zapisanych + kilka w rezerwie. Zgłaszać się ludzie, zgłaszać ;P. I naprawdę - niech to będą płyty raczej dobrze znane na forum, by więcej osób mogło udzielać się w zabawie (trochę bezsensu byłoby wrzucić do grup kilka płyt w ogóle tutaj nieznanych).
Scully, to na pewno sentyment czy małe plotki? Wink Poza tym jak Ty chciałaś ekran kupować jak na LZ głosujesz ;P
SuicideKaiten napisał(a):Scully, to na pewno sentyment czy małe plotki? Wink
No dobra, plotki Angry

a LZ to zespół, na którym się wychowałam, na miłość boską, II to świętość. Wink
A może by tak zorbić kolejną edycję w składzie 32 zespoły, z jakimś partytetem z każdego katunku (rock, hard rock heavy/power thrash, black, death) i.t.d., co by nic nie było nadreprezentowywane i byłoby w sam raz dla wszystkich użyszkodników? ;>

A jak na zie zabawa i tak jest przednia Big Grin
proponuje w ramach 'metal battle' bezposredni awans Slayera i Venomu, zas przelozenie Zeppelinow i Toola do bitwy rockowej. moze juz taka inicjatywa padla, nie wiem..
franek napisał(a):proponuje w ramach 'metal battle' bezposredni awans Slayera i Venomu, zas przelozenie Zeppelinow i Toola do bitwy rockowej. moze juz taka inicjatywa padla, nie wiem..

ja jestem za

tylko trzeba by było jeszcze AC/DC wyrzucic z cwiercfinalu i wrzucic tam w zamian Death-Symbolic

ale jak kamael i kubus nie chca zeby ich typy zostaly przeniesione to graja one dalej Wink
I tak raczej nie przejda, ale poczekajmy jeszcze troche. Zeppelini przegrywaja narazie jednym glosem. Glosujcie na nich Angry
a ja mam jedną uwagę do rock battle . NIE POWTARZAJCIE ZESPOŁÓW.Jedna płyta konkretnego zespołu wystarczy.
Juz to z Kamaelem uzgodnilismy Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28