Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal/Rock Battle-Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Scully napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Ten basista po lewiej przypomina mi Conana Laughing
Conan też mnie pociąga. <;

A jest coś, co cie nie pociąga Wink
Ghost_82 napisał(a):[A jest coś, co cie nie pociąga Wink

Kiedyś powiedziała że Stig : P

Nevermore napisał(a):spierdalaj, men?

"Men" możesz sobie mówić do swojej starej
To akurat wiem Wink
Cytat:@Return: poznac pedala po mordzie
Poza tym, caly czas narzekasz na moje odp. Pokaz mi w takim razie jakas na poziomie. Byle nie przedszkola

Nudny się strasznie zrobiłeś.
ReTuRn napisał(a):
Cytat:@Return: poznac pedala po mordzie
Poza tym, caly czas narzekasz na moje odp. Pokaz mi w takim razie jakas na poziomie. Byle nie przedszkola

Nudny się strasznie zrobiłeś.

Kurde, stary... juz Ci sie riposty skonczyly? Smutny jestes? Zdolowany? Ojj... nie patrz w lustro wiecej
Szkoda że Candlemass zapewne odpadnie:/ Maowar to pewnik, ale żeby takie dziadostwo jak IE wygryzło Candlemass Sad i to jeszcze taki alboom Crying or Very Sad
Tomash napisał(a):Szkoda że Candlemass zapewne odpadnie:/ Maowar to pewnik, ale żeby takie dziadostwo jak IE wygryzło Candlemass Sad i to jeszcze taki alboom Crying or Very Sad

Mi to mówisz? Crying or Very Sad Skurczysyny nagrały jedną z 3 płyt mojego życia

Kurde, Candlemass wygrywa na razie z Manowar? 0_0
Tomash napisał(a):Szkoda że Candlemass zapewne odpadnie:/ Maowar to pewnik, ale żeby takie dziadostwo jak IE wygryzło Candlemass Sad i to jeszcze taki alboom Crying or Very Sad

dobrze wiemy że masz uprzedzenie do Iced Earth Wink
SuicideKaiten napisał(a):Kurde, Candlemass wygrywa na razie z Manowar? 0_0

No patrz... skad sie nagle wzielo tylu fanow ha ha ha
Te Return wez nie wyzywaj tutaj wszystkich od gejow po kolei, bo chcialem tylko nadmienic ze po pokazaniu swojej fotki ze swym partnerem jednoznacznie pokazales swoja orientacje.

@ambivalent:
a teraz popatrz na to tak: idzie facet po ulicy w obcislych skorach, z torsem owlosionym niczym dywan i fryzura jak czeski wiesniak. pierwsze skojarzenie - gej.
a teraz popatrz na fotke chociazby wokalisty in flames. Czy czlowiek ubrany tak jak on idacy ulica powoduje takie skojarzenia jak nasz barbarzynca. NIE WYDAJE MI SIE.

pozatym klocenie sie o heterosekualnosc manowar mija sie z celem. poprostu wiadomo ze nie sa Smile
In Flames wizualnie nie przypominaja gejow(no moze poza bebniarzem hehe)ale wiekszosc ich fanow to 15-letni geje i panienki pokroju Slayerka itp haha, przynajmniej tacy ludzie udzielaja sie na forach internetowych i stronach kapeli na ktore ostatnio zagladalem.Oto profesjonalna recenzja jednego z klipow IF autorstwa fana-geja:

"Niedawno na oficjalnej stronce In Flames pojawiła się wiadomość, że wypuszczają oni nowy teledysk!!! Warowało się trochę przy TV, no ale bez efektów. A tu nagle mój brat skakał po kanałach i... leciało!!! Od połowy co prawda, no ale było. Potem ściągnęłem wreszcie z netu ten teledysk i oglądałem po 10 razy pod rząd...

Zaczyna się jak Anders Friden, który zrobił sobie dready (bez nich wyglądne długie włosy... no ale cóż, jego decyzja. Poza tym się postarzał.) idzie sobidał lepiej, bo miał takie łae ulicą, wchodzi do kina... Potem uderzają gitary, Anders jest w pomieszczeniu z zielonymi ekranami, na których wyświetlane są ręce członków zespołu grających na gitkach. Następnie wchodzi wokal i możemy sobie popatrzeć na buźkę i zarost pana Andersa. Pojawia się też reszta członków zespołu. Grają sobie w takiej dzikiej scenerii. Wchodzi refren, Anders biegnie sobie korytarzem szpanując rudymi dreadami, po czym widać, jak zagląda przez otwór w drzwiach do pokoju. Pokój jest biały, w nim są ubrani na biało Jesper, Peter, Daniel, Bjorn (tak wogóle to ludziki z Flamesów lubią ubierać się na biało, by pokazać, że metal to nie czarne ciuszki, ćwieki, skóry itp., tylko że metal trzeba mieć w sercu...), którzy wykonują dzikie ruchy. Widok jak w szpitalu dla psychicznych. Potem akcja klipu przenosi się na powietrze. Chłopaki grają w nocy na dachu, gitarzyści trzepią włosami... ładnie to wygląda. Potem piosenka się na chwilę wycisza... i znów mocno lecą gity, i sceneria się zmienia. Anders siedzi sobie kamiennym orle, na dole fani pokazują "rogi". I w sumie to koniec. Teledysk jest bardzo fajnie nakręcony.
A sama piosenka... urocza. Zapada w pamięć i chodzi po głowie. Szczególnie moment BOW DOWN, BOW DOWN!!!

OCENA: 10-/10 (minus za to, że Anders ma dready)
BOW DOWN!!!!"

No comment hehe, no ale chyba kazda kapela ma grupke takich homo-fanow.Rece opadaja.
Debili nie brakuje. Na kazda taka 'recenzje' TQP, znalazlyby sie 2 recki Manowar, skrobane przez true epic warriorow rodem z gimnazjum. Kill.
Ambivalent napisał(a):
SuicideKaiten napisał(a):Kurde, Candlemass wygrywa na razie z Manowar? 0_0

No patrz... skad sie nagle wzielo tylu fanow ha ha ha

Przypuszczam że nie chcą po prostu oddawać swojego głosu na Manowar. Sorry Big Grin
Cytat:Kurde, stary... juz Ci sie riposty skonczyly? Smutny jestes? Zdolowany? Ojj... nie patrz w lustro wiecej

Przerzucanie się ripostami z kolejnym gościem myślacym,ze jest śmieszny mnie znudziło. A akurat problemów zlustrem nie mam,mozliwe, ze Ty swoje wyrzuciłes, nie zdziwibym się.

Cytat:Te Return wez nie wyzywaj tutaj wszystkich od gejow po kolei, bo chcialem tylko nadmienic ze po pokazaniu swojej fotki ze swym partnerem jednoznacznie pokazales swoja orientacje.

Smiesznosć zaczyna sie na samym początku, zważywszy na fakt, że nikogo gejem nie nazwałem, choć taki istny ma ku temu wszelkie predyspozycje. Dalsza część jest śmieszna ze wzgledu na fakt, iż goscia, z którym mam 2 zdjęcia widziałem 2 razy w życiu, bo jest znajomym mojej byłej dziewczyny, która teżna zdjęciu figuruje. Ale zresztą, bez sensu jest sie tłumaczyć przed kolejnym kretynem, dla którego Manowar jest homo Wink
ReTuRn napisał(a):
Cytat:Kurde, stary... juz Ci sie riposty skonczyly? Smutny jestes? Zdolowany? Ojj... nie patrz w lustro wiecej

Przerzucanie się ripostami z kolejnym gościem myślacym,ze jest śmieszny mnie znudziło. A akurat problemów zlustrem nie mam,mozliwe, ze Ty swoje wyrzuciłes, nie zdziwibym się.

Cytat:Te Return wez nie wyzywaj tutaj wszystkich od gejow po kolei, bo chcialem tylko nadmienic ze po pokazaniu swojej fotki ze swym partnerem jednoznacznie pokazales swoja orientacje.

Smiesznosć zaczyna sie na samym początku, zważywszy na fakt, że nikogo gejem nie nazwałem, choć taki istny ma ku temu wszelkie predyspozycje. Dalsza część jest śmieszna ze wzgledu na fakt, iż goscia, z którym mam 2 zdjęcia widziałem 2 razy w życiu, bo jest znajomym mojej byłej dziewczyny, która teżna zdjęciu figuruje. Ale zresztą, bez sensu jest sie tłumaczyć przed kolejnym kretynem, dla którego Manowar jest homo Wink

pierwsze primo - tlumaczysz sie
drugie primo - konczac swoje tlumaczenie, stwierdzasz jego bezsensownosc...wtfmobile?
trzecie primo - tylko winni sie tlumacza
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28