Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal/Rock Battle-Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Ludzie no jak można głosować na iced earth w tym pojedynku, nie załamujcie Crying or Very Sad nie dość że człowiek przychodzi po ciężkim dniu, to jeszcze takie coś widzi Crying or Very Sad miejcie litość...
SuicideKaiten napisał(a):
Ramone napisał(a):ja

NIE PODAŁEŚ EDM I JESZCZE ŚMIESZ SIĘ KUTASIE ODZYWAĆ????????

Ok, żartowałem : P

EDM-6/10
Tak tak, wszyscy wiemy ze manowar to czysta heteroseksualna pierwotna barbarzynska moc, ktora miazdzy pozerow. Tak, tak. Pan doktor juz niesie relanium
Akurat fan takich pedalskich kapelek, jak jakieś Sonaty i inne takie gówno na ten temat może wiedzieć.

KILL!
Nevermore napisał(a):EDM-6/10

Pytał się ciebie ktoś o zdanie?

A EDM i tak jest trzecie w moim rankingu.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Tak tak, wszyscy wiemy ze manowar to czysta heteroseksualna pierwotna barbarzynska moc, ktora miazdzy pozerow. Tak, tak. Pan doktor juz niesie relanium

Tak tak, a Sonata gra wykurwisty metal - polecam wizyte u laryngologa.

A Manowar to przede wszystkim zajebisty heavy metalowy zespol.

Pan N chyba ma zle podpisane mp3 ,dlatego taka gafa Wink
Nie, ten album jest po prostu kiepski, nie znosze brzmienia a kompozycje mnie nie ruszaja

1.N-10/10
2.C-9.5/10
3.AD-9/10(te trzy to rzeczywiscie zajebiste albumy)

radze posluchac Trouble albo Grand Magus, ktore stawiam na rowni z Candlemass

spierdalaj, men?
Ambivalent napisał(a):IF gra pedalska muze to wystarczy

Twierdzisz, ze:
-heavy metal jest bardziej heteroseksualny niz death
-falset jest bardziej heteroseksualny niz black metalowy skrzek/zwykle darcie mordy?

Cytat:a ubieraja sie tak jak jest modnie.

Mistrzu, nie zalamuj.

Cytat:Manowar gra heavy metal i nie widze nic dziwnego w tym ,ze biegaja w skorach (co bylo adekwatne do ich czasow). Fota pochodzi z lat 80 a wtedy wiekszosc bandow metalowych wygladala tak jak wygladala.

Koncert z 1999 roku. http://home.wxs.nl/~verdoore/graspop1.jpg
Wielkich roznic nie stwierdzono. W '99 tez wiekszosc bandow metalowych tak wygladala? :>

Ja nie zabraniam nikomu ich sluchania, ale na milosc boska! Fan Manowar nie ma prawa zarzucac innym kapelom pedalstwa. No, moze jakiemus Hammerfallowi ewentualnie.
ReTuRn napisał(a):Akurat fan takich pedalskich kapelek, jak jakieś Sonaty i inne takie gówno na ten temat może wiedzieć.

KILL!

KILL? wiesz co, zazdroszcze Ci tak podzielnej uwagi. Calowac Kelthuza i reszte po dupach i jednoczesnie sprawdzac, czy Cie w nich nie ma. Gratulacje

Ambivalent napisał(a):Tak tak, a Sonata gra wykurwisty metal - polecam wizyte u laryngologa.

A Manowar to przede wszystkim zajebisty heavy metalowy zespol.

Poznac mistrza po hipotezie

Dzem: Edytuj posty.
Dżemik napisał(a):
Ambivalent napisał(a):IF gra pedalska muze to wystarczy

Twierdzisz, ze:
-heavy metal jest bardziej heteroseksualny niz death
-falset jest bardziej heteroseksualny niz black metalowy skrzek/zwykle darcie mordy?

Cytat:a ubieraja sie tak jak jest modnie.

Mistrzu, nie zalamuj.

Cytat:Manowar gra heavy metal i nie widze nic dziwnego w tym ,ze biegaja w skorach (co bylo adekwatne do ich czasow). Fota pochodzi z lat 80 a wtedy wiekszosc bandow metalowych wygladala tak jak wygladala.

Koncert z 1999 roku. http://home.wxs.nl/~verdoore/graspop1.jpg
Wielkich roznic nie stwierdzono. W '99 tez wiekszosc bandow metalowych tak wygladala? :>

Ja nie zabraniam nikomu ich sluchania, ale na milosc boska! Fan Manowar nie ma prawa zarzucac innym kapelom pedalstwa. No, moze jakiemus Hammerfallowi ewentualnie.

Ad1)
-twierdze ,ze sa na rowni hetero.
-slabe falseciki sa pedalskie, mocne rockowe falsety sa rownie hetero jak jak wrzaski/darcie ryja.
Ad2)no kurwa prezentuja sie jak rasowa nu-metalowa kapela na tej focie. Moda jak chuj.
Ad3)Miszczu nie zalamuj. Jesli nie widzisz roznicy miedzy ta fota a tamta to polecam zakup mocnych okularow. I akurat TAK to sporo metalowych kapel wyglada (oczywiscie tych z lat 80 a nie jakies pierdy z drugiej polowy lat 90).

Ja nie zabraniam nikomu nie lubic Manowar ale na milosc boska ! nie mozna zarzucac pedalstwa Manowar ,bo komus nie podoba sie ich image sceniczny.
Cytat:KILL? wiesz co, zazdroszcze Ci tak podzielnej uwagi. Calowac Kelthuza i reszte po dupach i jednoczesnie sprawdzac, czy Cie w nich nie ma. Gratulacje

To żeś mi odpowiedział, bluzgać to już dzieci w piaskownicy potrafią... ale lepszej wypowwiedzi się nawet nie spodziewałem.

Cytat:Poznac mistrza po hipotezie

Poznać pedała po guście Wink

Cytat:Ja nie zabraniam nikomu ich sluchania, ale na milosc boska! Fan Manowar nie ma prawa zarzucac innym kapelom pedalstwa. No, moze jakiemus Hammerfallowi ewentualnie.

Abstrachując od faktu, że IF absolutnie nie jest pedalskie (nie wiem, skad to Ambivaletnowi do głowy wpadło), to akurat Manowar nie jest pedalski w większym stopniu, niż wynika to z samego faktu grania HM z falsetem na wokalu (nota bene, jak mów przedmówca stwierdził 'mocnego'). Tyle na ten temat.
Dobra moze z tym pedalstwem co do IF sie nieco zagalopowalem. Dawno nie slyszalem nic IF a jedyne co mi zostalo w glowie to jakies klawiszki, chujowe melodie i nowomodne granie. Mnie to nie kreci.
Ghost_82 napisał(a):Ten basista po lewiej przypomina mi Conana Laughing
Conan też mnie pociąga. <;
@Return: poznac pedala po mordzie
Poza tym, caly czas narzekasz na moje odp. Pokaz mi w takim razie jakas na poziomie. Byle nie przedszkola
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28