Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal/Rock Battle-Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Jakby to ujac... zgadzam sie. Dopoki kots znowu na podstawie jednego przesluchanego albumu sonaty nie zarzuci mi brku gustu Big GrinBig GrinBig Grin

a ile Sonata wydała albumów? Dwa czy trzy? :> Znam dwa i wytykam. Amen. :>
Jak niektorym ciezko przemowic do rozumu... mowie po raz ostatni: napisalem w playlistach album Sonaty, nigdzie natomiast nie wspomnialem, ze jestem ich fanem tudziez slucham ich chociaz od czasu do czasu! Jak sama piszesz, znasz 2 albumy, sluchalas ich. Na tej samej podstawie moge wytknac Tobie brak gustu. No chyba, ze jego glownym wg Ciebie wyznacznikiem jest sluchanie Manowar. No coz, w takim razie nie spelniam kryteriow Laughing
Napisałeś gdzieś, że wolisz Sonatę od Manowar - no cóż, jesteś skreślony od tej pory. A nawet to, czego się nie kocha, trzeba znać, jeśli się dyskutuje - bo jak opluć coś, czego się nie zna? Szczyt ignorancji, nieprawdaż?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Jak niektorym ciezko przemowic do rozumu... mowie po raz ostatni: napisalem w playlistach album Sonaty, nigdzie natomiast nie wspomnialem, ze jestem ich fanem tudziez slucham ich chociaz od czasu do czasu! Jak sama piszesz, znasz 2 albumy, sluchalas ich. Na tej samej podstawie moge wytknac Tobie brak gustu. No chyba, ze jego glownym wg Ciebie wyznacznikiem jest sluchanie Manowar. No coz, w takim razie nie spelniam kryteriow Laughing

te to jednak dobrze ze nie napisalismy ze sluchamy MercTedesa i Borixona Big Grin
nikt nie pomyslal jak wrocimy z powrotem, zloty dwadziescia pizda z furgotem Big Grin
Prawdaz. Wole Sonate od Manowar... no tak. Z tym, ze nie wrzucalbym na zadna kapele nie znajac chociaz malego fragmentu jej tworczosci. A prawda jest taka, ze sluchajac heavy metalu tworczosc Manowar znac nalezy... z dwoch powodow - aby "krolow metalu" Laughing wielbic lub tez nabijac sie z ich dokonan. Uwierz mi, nie napisalbym zlego slowa na kapele ktorej nigdy nie slyszalem Big Grin
Fajnie że znasz Manowar. W takim razie jesteś rozgrzeszony Wink
XdkyX napisał(a):te to jednak dobrze ze nie napisalismy ze sluchamy MercTedesa i Borixona Big Grin
nikt nie pomyslal jak wrocimy z powrotem, zloty dwadziescia pizda z furgotem Big Grin

Hehehehehe Laughing Laughing "Skurwysynski melanzowy kawalek" Laughing Laughing
II grupa to same 10/10 i w chuj ciezkie decyzje :?
Ale zawsze dochodzą osobiste antypatie w stylu 'Nie lubię Iron Maiden" i już wybór jest łatwiejszy Laughing
Nevermore napisał(a):II grupa to same 10/10 i w czosnek o kulistych kształtach ciezkie decyzje :?
tak ale Motorhead to bardziej w Rock battle...tak mi się wydaje
Ramone napisał(a):
Nevermore napisał(a):II grupa to same 10/10 i w czosnek o kulistych kształtach ciezkie decyzje :?

Newa!
Ramone napisał(a):

mi sie wydaje, ze powinienes poprawic "Megadeath"
Nevermore napisał(a):mi sie wydaje, ze powinienes poprawic "Megadeath"

Mi się wydaje, że powinieneś poprawić na "Megadeth" ;]
I ja też powinienem, już to zrobiłem Laughing
No, to się nazywa grupa Laughing Kurde, niewiadomo, na kogo głosować Confusedhock:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28