Jak niektorym ciezko przemowic do rozumu... mowie po raz ostatni: napisalem w playlistach album Sonaty, nigdzie natomiast nie wspomnialem, ze jestem ich fanem tudziez slucham ich chociaz od czasu do czasu! Jak sama piszesz, znasz 2 albumy, sluchalas ich. Na tej samej podstawie moge wytknac Tobie brak gustu. No chyba, ze jego glownym wg Ciebie wyznacznikiem jest sluchanie Manowar. No coz, w takim razie nie spelniam kryteriow

Napisałeś gdzieś, że wolisz Sonatę od Manowar - no cóż, jesteś skreślony od tej pory. A nawet to, czego się nie kocha, trzeba znać, jeśli się dyskutuje - bo jak opluć coś, czego się nie zna? Szczyt ignorancji, nieprawdaż?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Jak niektorym ciezko przemowic do rozumu... mowie po raz ostatni: napisalem w playlistach album Sonaty, nigdzie natomiast nie wspomnialem, ze jestem ich fanem tudziez slucham ich chociaz od czasu do czasu! Jak sama piszesz, znasz 2 albumy, sluchalas ich. Na tej samej podstawie moge wytknac Tobie brak gustu. No chyba, ze jego glownym wg Ciebie wyznacznikiem jest sluchanie Manowar. No coz, w takim razie nie spelniam kryteriow 
te to jednak dobrze ze nie napisalismy ze sluchamy MercTedesa i Borixona

nikt nie pomyslal jak wrocimy z powrotem, zloty dwadziescia pizda z furgotem

Prawdaz. Wole Sonate od Manowar... no tak. Z tym, ze nie wrzucalbym na zadna kapele nie znajac chociaz malego fragmentu jej tworczosci. A prawda jest taka, ze sluchajac heavy metalu tworczosc Manowar znac nalezy... z dwoch powodow - aby "krolow metalu"

wielbic lub tez nabijac sie z ich dokonan. Uwierz mi, nie napisalbym zlego slowa na kapele ktorej nigdy nie slyszalem

Fajnie że znasz Manowar. W takim razie jesteś rozgrzeszony

II grupa to same 10/10 i w chuj ciezkie decyzje :?
Ale zawsze dochodzą osobiste antypatie w stylu 'Nie lubię Iron Maiden" i już wybór jest łatwiejszy

Nevermore napisał(a):II grupa to same 10/10 i w czosnek o kulistych kształtach ciezkie decyzje :?
tak ale Motorhead to bardziej w Rock battle...tak mi się wydaje
Ramone napisał(a):Nevermore napisał(a):II grupa to same 10/10 i w czosnek o kulistych kształtach ciezkie decyzje :?
tak ale Motorhead to bardziej w Rock battle...tak mi się wydaje
mi sie wydaje, ze powinienes poprawic "Megadeath"
Nevermore napisał(a):mi sie wydaje, ze powinienes poprawic "Megadeath"
Mi się wydaje, że powinieneś poprawić na "Megadeth" ;]
I ja też powinienem, już to zrobiłem

No, to się nazywa grupa

Kurde, niewiadomo, na kogo głosować

hock: