Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal/Rock Battle-Komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Znowu bedzie Nevermore?! Neutral Not fair.
W poprzedniej edycji nie było Nevermore
Nie bylo? ;p Cholera, Nevermore mnie przesladuje.
Nevermore napisał(a):W poprzedniej edycji nie było Nevermore

I nie powinno być Wink. To będzie nierówna walka Angry .
buubi nie znasz Sanctuary i Angel Witch?Kurwa natychmiast zapoznaj sie szczegolnie(jak na ciebie) z Angel Witch
Nevermore napisał(a):zapoznaj sie szczegolnie(jak na ciebie) z Angel Witch

Ale na początek z debiutem! późniejsze albumy nie są aż tak genialne.
Tomash napisał(a):
Nevermore napisał(a):zapoznaj sie szczegolnie(jak na ciebie) z Angel Witch

Ale na początek z debiutem! późniejsze albumy nie są aż tak genialne.

ba, debiut Iron Maiden może przy tym albumie spierdalac
Kurcze, czy naprawde Sanctuary było lepsze niż Angel Witch? Nie wydaje mi się... tyle że wygra, bo wiadomo że fani Nevermore będą na to głosować, a reszta też, bo obecnie wypada słuchać Nevermore'a i spuszczać się nad każdym dzwiękiem przez nich wygenerowanym, szkoda...(nie żebym coś miał do N)
A mi sie wydaje ,ze jest. ITMB jest jedna z nielicznych plyt, ktorej z czystym sumieniem moge dac 10/10. Nevermore nie ma tu nic do rzeczy ,bo muza badz co badz rozni sie.

btw. rownie dobrze moge napisac - szkoda ,ze Sanctuary przegra... bo wiadomo jak zaglosuja fani Angel Witch z tego forum.
Tomash napisał(a):...obecnie wypada słuchać Nevermore'a i spuszczać się nad każdym dzwiękiem przez nich wygenerowanym, szkoda...

Spadaj Wink. Słucham tej grupy od 4 lat...

EDIT: od 3,5.. gwoli ścisłości..

Ambivalent napisał(a):ITMB jest jedna z nielicznych plyt, ktorej z czystym sumieniem moge dac 10/10. Nevermore nie ma tu nic do rzeczy...

Dokładnie.
Angel Witch ? Co tak mniej więcej (do czego mozna porownac) grają ? I jaki kawałek (ew. płytę) spróbować warto na początek ?
Cytat:2.Gdyby do wyboru byl Imperfect Like A God albo Determination, zaglosowalbym na Traume. A tak- Mayhem.

nie pitol! ;D CiO to miazdzaca plyta.
A ja nie rozumiem tego uwielbienia dla Angel Witch.Jakoś nigdy mi nie podchodzili...
Mi jakoś nigdy NWOBHM nie podchodziło sczzególnie, niby co lepszych się czasem słucha, ale bez spuszczania Wink
buubi napisał(a):Angel Witch ? Co tak mniej więcej (do czego mozna porownac) grają ? I jaki kawałek (ew. płytę) spróbować warto na początek ?

NWOBHM. Jeśli do czegoś porównywać, to słychać am Saxona, Judasów, i naprawdę sporo Black Sabbath.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28