hmm dziwne, a ja myslalem, ze to forum wybieralo plyty.
Użytkownicy z tego, co wiem zaproponowali płytę nie jedną, tak więc chyba logicznym jest, że coś do 16 musieliśmy wybrać i jakoś to ułożyć (no przecież nie będziemy udawać, że losowaliśmy, bo to chyba nie o to chodzi ;D).
Uwielbiam kiedy niektórzy na tym forum na siłę szukają dziury w całym...
To wszystko wyjasnia, jestescie super!
Kamael napisał(a):Uwielbiam kiedy niektórzy na tym forum na siłę szukają dziury w całym...
o ta chodzi?
Ciekawe czy SLAYER wygra do zera?
R_amze_S napisał(a):Ciekawe czy SLAYER wygra do zera?
heh, to tylko potwierdza moja teze ze 3 miejsce Morbid Angel w tej grupie bylo super nieporozumieniem
Serce sie kraje jak trzeba wybierac miedzy toolem a KC

^ Doszlismy do wniosku, ze tak bedzie ciekawie, mam nadzieje, ze Was troszke zaskoczylismy taka potezna grupa

To juz jest i tak skandal, Riverside nie wylazlo, pewnie teraz The Clash rowniez nie wyjdzie, porazka na calej lini i tyle!
No fakt,ta płyta Riverside prezentuje sie nie gorzej niz nie jeden klasyk

eh..
Jakie szanse na wyjscie ma Riverside kiedy jest sie z takimi gigantami w grupie ? Naprawde nikle ...
Ale rzeczywiscie, grupa II i III byly (i sa) naprawde mocne.
Cytat:Moge policzyć na palcach jednej reki płyty które moga choćby rywalizować z plytą KC Red... Na kolana...
Dokladnie Buubi, dokladnie ...

Acrid napisał(a):To juz jest i tak skandal, Riverside nie wylazlo, pewnie teraz The Clash rowniez nie wyjdzie, porazka na calej lini i tyle!
judeomasonski spisek i tyle.
A ja nie moge odżałować Gunsów, Appetite for destruction to jakby nie patrzeć świetny album.
Cholera, przyznam szczerze, że gorszej grupy dla mnie, niż ta aktualna, być nie mogło. Wszystkie te płyty to dla mnie 10/10. Totalna miazga. Ale przynajmniej jest ciekawie ; ).