Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wybaczam ci my dear. masz coś na zgode
http://www.youtube.com/watch?v=BbIn6U8bsOE
[Obrazek: 7914hs5.jpg]
Mam dziwne wrazenie, ze zajebales to z moich wysylanych komentow na majlansie [Obrazek: drapanie.gif]
nie ja tylko widocznie gitarzysta z mojej kapeli, bo od niego to dostałem na pierdu pierdu Surprised
[Obrazek: chemia_d.jpg]
Trv uczeń 8)
Nie wiem skąd ta nietolerancja wśród nauczycieli. Ja bym za to 5+ wpierdolił Smile
E tam, nie wierze w te skanowane wypociny. Kazdy sobie moze to sam powymyslac i ponakreslac czerwonych dlugopisem.
czy tak trudno wuierzyc w prawdziwnośc? Przecież to nei zamach na papieża, to codzienność. Kiedys też w podstawczaku na klasówce z historii napisałem "a co ja wróżka???" i to jeszce ze sporymi bykami ortograficznymi, bo bodajże "wróżka" napisałem przez "ż" i "u" :]
Jałokim napisał(a):czy tak trudno wuierzyc w prawdziwnośc?
Nie wiesz, czy to prawda.
Zoltan napisał(a):[Obrazek: chemia_d.jpg]
Trv uczeń 8)
Nie wiem skąd ta nietolerancja wśród nauczycieli. Ja bym za to 5+ wpierdolił Smile

Za pacyfy to ja by mu pałe wpierdolil ;].
statekx napisał(a):
Jałokim napisał(a):czy tak trudno wuierzyc w prawdziwnośc?
Nie wiesz, czy to prawda.
nie wiem, ale nie moge też być pewien czy to fałsz. A z resztą jebał to pytong, w sumie chvj mnie to obchodzi

z takich akcji to jeszcze nie tak dawno przespałem pierwszą godzine matury pisemnej z polaka na pierwszej ławce. Przespałbym i reszte, gdyby mnie nie obudziła nauczycielka. Oj ogólnie to wesołe były te 3 godziny. Jak minęły 2 i można było już wychodzić, co chciałem już zrobić, ale sobie przypomniałem że funfel za mną na pewno potrzebuje moich pleców. Napisałem na zewnętrznej stronie dloni zapytanie czy moge wyjsć i na tak miał wlać wode do kubeczka i podrapałem sie po plecach. Usłyszałem *gul**gul**gul* wiec siedzałem tak następna godzinę. Po jakichs 15 minetkach od momentu, w którym można było juz wychodzic podeszła do mnie nauczycielka i zaczęła mi tłumaczyc że na to pytanie moge napisać to to i tamto i z tej i z tamtej lektury. Omówiła mi wszystkie pytania poczciwa kobita :] Tylko co z tego skoro ja nie przeczytałem żadnej lektury, BA! nawet streszczenia od czasów zawodówki :] Mówi mi ze skoro tak sie ujebałem tego że nie chce nic pisać to moge juz wyjśc bo 2h mineły i sie pyta co ja tu jeszcze w ogóle robie, a ja jej na to "jeszcze się zastanawiam nad wyborem pytania"
Byłem ciekawy kiedy to hasło po raz pierwszy pojawi się na RMSie Laughing
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=36iNMV3_E8s[/youtube]

Stare, ale jare ;]