Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:http://www.mhouse.webd.pl/forum/viewtopi...28&start=0

Dowód na to, ze towarzystwa wzajemnej adoracji nie przegadasz, ba, nie wdasz się z nim w polemikę. Ogólnie takie KT 3 : 2 Towarzystwo adoracji.

Obalanie komuny rox!

Cytat:wiem ale myslałem ze ktos jeszcze tego nie widział...

W sumie warto klasyki wrzucać, masz rację, my bad.
http://www.blackmetal.za.pl/

polecam dział "autorzy" i relacje z koncertu Bessat Laughing

Chociaż wszystkie dwie recenzje też niezłe:

Cytat:Zacznę może od tego, że podczas słuchania tejże plyty tempratura w pokoju obniża się o kilka stopni.

kurna, musze se sprawić tą płyte w takim razieBig Grin
Lol, na początku myślałem, ze nie ma tych recek,a to jest... czrną czcionką na czarnym tle napisane ;>

A opis koncertu, w którym kolo wybrał się raz do młyna i świński ryj 'klimatowo' smirdział w sumie też niszczy pozerskie obiekty.
^Jeszcze to jest dobre Laughing

Cytat:Powiem tylko, że uwielbiam black pod kazda postaciš, od surowego i brudnego jak napletek szatana Beherit, po w sumie doďż˝ć wycyckane i nowoczesne bandy po drodze badajšc niemalże kazde odgałęzienie w tej sztuce. Co więcej moge powiedizec. Czcijcie siebie, albowiem wy jestescie bogami i nie dajcie się omamić krzyżowi !
Już było na tym forum, ale warto przypomnieć, bo znowu wydaliłem mięntki kał w trakcie projekcji.
ReTuRn napisał(a):Dowód na to, ze towarzystwa wzajemnej adoracji nie przegadasz,

Prędzej powiedziałbym, że powyższe stanowi znakomity przykład oceny czyjegoś zachowania poprzez pryzmat własnej osoby. To, że ty w relacjach miedzyludzkich kierujesz się zasadą daleko posuniętej adoracji i przysłowiowego wchodzenia w tyłek nie oznacza, że każdy postępuje podobnie.

Cytat:ba, nie wdasz się z nim w polemikę.

Jak to, nie było tam polemiki? Jesteś ślepcem albo kretynem.

Cytat:Ogólnie takie KT 3 : 2 Towarzystwo adoracji.

O tym już mówiłem...

Cytat:Obalanie komuny rox!

Okej, zgadzam się, ale co to ma wspólnego z powyższym?
Bo skomentowałem więcje niż jeden post Tongue

A z resztą nie musisz się zgadzać, acz ja tam nie widze najczęsciej polemiki ale załosne próby wyśmiania, a jak wiadomo, cżłowiek śmieje się, jak nie rozumie ;]
Jak to powiedział Cypher w Matrixie 1: "Ignorancja jest łaską". Eee, whatever Confusedhock:
dupneBig Grin