Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
@gannon: jakby koleś się jeszcze odzywał, to zapisz rozmowy i zamieść na forum Big Grin
balzac napisał(a):Po jakich stronach ty łazisz? Wink Bój się Boga Big Grin
Boje się,ale chuć jest silniejsza ;>.

->Gannon :Jesteś miszczu ;D.
oo Gannon wez umiesc na tej stronce ze masz tak w profilu napisane... to rozesle po swiecie twoj wyczyn ^^
Tuomasss napisał(a):Gannon, to je genialne! Laughing Ciekawe czy rzeczywiście poszedł się z Tobą spotkać. Laughing

poszedł, a ja go jeszcze opierdoliłAm, że stałAm i czekałAm a on nie przyszedł Laughing

warsadalku, ja od popołudnia nie mam innej pasji - cały czas z nim gawędzę Big Grin
I jak? Zorientował się żeś Ty- że tak powiem- kobieta z jajami? Big Grin
gannon napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Gannon, to je genialne! Laughing Ciekawe czy rzeczywiście poszedł się z Tobą spotkać. Laughing

poszedł, a ja go jeszcze opierdoliłAm, że stałAm i czekałAm a on nie przyszedł Laughing

Stary, uważaj, jeszcze się chłopak w Tobie zakocha. Laughing
Nie bardzo? Rolleyes

<będzie ciąg dalszy>

Balthor@, dokonałem zmian na Twoją prośbę Wink

OK, mam jego numer komórki. Teraz dopiero się zacznie
^Normalny oszust matrymonialny Wink.
Lepiej mi powiedz kobieto czy jest jakaś darmowa bramka sms na Heyah Confusedhock:
gannon napisał(a):Lepiej mi powiedz kobieto czy jest jakaś darmowa bramka sms na Heyah Confusedhock:
http://sms.ikp.pl/
http://www.smsik.pl/

Big Grin
edit:
moze kobieta ze mnie kiepska, ale musiałem Big Grin
Balthor napisał(a):moze kobieta ze mnie kiepska, ale musiałem Big Grin
Eee tam,świetnie sprawdzasz się w tej roli,tymbardziej,że z ikp i mnie zdarza się korzystać ;>.
Gannon zrob jakis licznik odwiedzin ^^ cos mi sie wydaje ze duuzo ludzi to odwiedzi Wink

Arion

dobsz, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, ale gan-chan został źródłem moralnego objawienia!
a więc przede wszystkim wiemy, że gannon nie liże się za kasę. tylko za heinekeny XD i że się już kiedyś... no wiecie ;P
dalej - kupowanie piwa jest czynem WYBITNIE niemęskim! pedalskim, innymi słowy. biłer!

tajemnicą wciąż pozostaje skąd gannon wziął zdjęcie słodkiej, niewinnej dziewczynki ]:>
nie wiadomo też co stanowi źródło jego pociągu do piętnastoletnich małych kucyków ;]
według wstępnych badań psychoanalityków podszywanie się pod takie osobniki może być wyrazem niespełnionego pragnienia posiadania słodkiego tatuaża na pośladzie.
Gan - ropracowała Cię ;D.
Arionka, za portrety psychologiczne to się nie bierz. Marnie Ci to wychodzi Big Grin

Balthor@: ja się nie znam na takich rzeczach. Skopiowałem z archiwum, wrzuciłem do worda, zapisz jako strona sieci web i wio na serwer Surprised

edit: LOL, już do mnie piszą ludzie z gratulacjami. Znaleźli mnie w katalogu Laughing , nawet jakas laska co z nim do skzoły chodziła Big Grin