Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A jaką dałeś ?:>
Vomitor napisał(a):A jaką dałeś ?:>
hmm czysta prowokacja - topic byl "dlaczego rhapsody jest pedalskie" a ankieta "dlaczego Manowar zmiata rhapsody z powierzchni ziemi" opcji odpowiedzi juz nie pamietam oprocz jednej typowo prowokacyjnej "Nie lubie Manowar, jestem pedałem" (ktora najpierw moderator usunal a pozniej dopiero na skutek interwencji admina dostalem bana a temat poszedl caly w pizdu Laughing)
Eee to słabiutko... moje były bardziej pikantne Laughing
Vomitor napisał(a):Eee to słabiutko... moje były bardziej pikantne Laughing
a co napisales?
imho liczy sie czas i ilosc a nie pikanteria hmm chyba ja tez sprobuje na tym forum Big Grin zajebal mnie topic "satanistycznie czy nie" Big Grin po prostu myslalem ze spadne z krzesla

edit: w topicu o Venom doszukalem sie takiego stwierdzenia
Cytat:...wiedziałem, że tak się stanie=)...a ja nie przepadam i jakoś z tym żyję...covery, które nagrał choćby COF czy Behemoth są całkiem fajne i chyba nawet lepsze od oryginałów(zaraz mnie zabije pan Evil Lars:p ...bardzo fajna była piosenka z Cronosem na płycie Probot.

za to jedno juz zasluguja na pelne zaoranie
Jakoś dziwnie się na tym forum o cof zachowują..ankiet nie lubią Wink
Tomash napisał(a):W Ameryce w ogóle nie uczy się geografii tak jak u nas, naprawdę większość mieszkańców USA nie potrafi posłużyć sie mapą, i to niekoniecznie z własnej winy. A czy to jest śmieszne czy żałosne oceń sam...

Słyszałem już kiedyś opinie na temat poziomu wiedzy geograficznej Amerykanów, ale nie myślałem, że faktycznie jest z nimi tak źle w tej kwestii. Chyba, że w programie wystąpili "specjalnie wyselekcjonowani debile". Wink
Cóż, z naszego punktu widzenia jest to porażka, jednakże, patrząc w miarę obiektywnie, przyznaję, że taka wiedza nie jest specjalnie potrzebna.
Elvis napisał(a):
Tomash napisał(a):W Ameryce w ogóle nie uczy się geografii tak jak u nas, naprawdę większość mieszkańców USA nie potrafi posłużyć sie mapą, i to niekoniecznie z własnej winy. A czy to jest śmieszne czy żałosne oceń sam...

Słyszałem już kiedyś opinie na temat poziomu wiedzy geograficznej Amerykanów, ale nie myślałem, że faktycznie jest z nimi tak źle w tej kwestii. Chyba, że w programie wystąpili "specjalnie wyselekcjonowani debile". Wink
Cóż, z naszego punktu widzenia jest to porażka, jednakże, patrząc w miarę obiektywnie, przyznaję, że taka wiedza nie jest specjalnie potrzebna.
tutaj sie nie moge zgodzic - podstawowa wiedza geograficzna jest bardzo potrzebna a umiejetnosc czytania map to przydatny skill
Fakt, ale tego nie można Amerykanom odmówić - kolo prawidłowo - wedle tej mapy - odczytał, gdzie leży Iran. Wink
A tak na serio to owszem, umiejętność czytania map przydaje się. Co natomiast rozumiesz przez "podstawową wiedzę geograficzną"?
Mi chodziło o to, że nie jest specjalnie przydatna wiedza, gdzie znajduje się dany kraj - oczywiście jeśli mowa o większych i ważniejszych państwach, to jest to trochę porażka, ale nie przeceniałbym przydatności takiej wiedzy.
^Coś genialnego! Popatrzcie na to: http://nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Black_metal

Laughing
^
^
^O kvrwa Laughing Omal nie jebłem ze śmiechu Laughing w szczególności przy BM Laughing
http://www.moheroweberety.net/

Zaktualizowali stronę i teraz jest nowa gierka, jeszcze lepsza Wink

Koniecznie w autobusie kliknijcie na rockera Smile
Hethell napisał(a):http://www.laseczki.1k.pl/

Dobre, aczkolwiek domyśliłem się co tam będzie Smile