Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
fajna gazeta, gdzie moge kupic Laughing
Jako fanka heavy metalu widze u siebie pewne niedopatrzenia pod wzgledem sluchanej muzyki, bede musiala to koniecznie nadrobic Laughing Laughing Laughing
Ten "chłopiec-metalowiec" jest takim metalowcem jak moja babka... heh.. Rolleyes
przypuszczam, ze Twoja babka jest wiekszym :!: Laughing Surprised Laughing
MaFFej napisał(a):Ten "chłopiec-metalowiec" jest takim metalowcem jak moja babka... heh.. Rolleyes

Przepraszam, nie jesteś true, powyżej winno być "jak moja stara", a nie jakaś bakbka, nie inaczej.
"Stara" to jest matka. Babka to bedzie... prastara Big Grin
Wpiszcie se w googlach "siedziba szatana" Big Grin
I dajcie 'ślepy (czy tam 'szczęśliwy) traf)

To jakaś nowa akcja w stylu tej 'debil' (czy tam kretyn), co wyskakiwał lepper Big Grin

BArdzo true akcja zresztą.
NEW BAT-MOBIL BATMANA!

[Obrazek: batmanbike3.jpg]

By henryreis (wzięte z: http://henryreis.gfxartist.com/artworks/117463) ;]
Vomitor napisał(a):Przepraszam, nie jesteś true, powyżej winno być "jak moja stara", a nie jakaś bakbka, nie inaczej.

Chciałeś chyba powiedzieć, że mam w sobie zbyt małe stężenie szatana... nie jesteś true Wink .
O kurwa, mam polewę z ostrego heavy metalu niezłą Big Grin

Ożeszczosnekpietruszkajegopor...
Sporo tego... chyba jestem za leniwy Surprised .
Dzieci dorwały się do komputera i prezentują swój mrok. A ta czołowa sataniska jest po prostu rozbrajająca, pjur iwil end hejt!\m/ Łoooooo szmaataaannn! Laughing
Nie drwij z mocy ciemności i kapłanki Lucyferona!
Mad

Wink
Widzę właśnie jak źle zrobiłem lekceważąc potęgę kapłaki dioboła! Piwo mi się skończyło właśnie! Źle uczyniłem drwiąc sobie z sił wyższych. Rolleyes Laughing