Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chłopak jeszcze 2+ dostał Rolleyes
Pinokio zajebisty, szczególnie kawałek z "i Lis postanowił go wyruchać".
Zoltan napisał(a):Eufemistycznie to ja stąd sobie pójde w pizdu jak wyczuje, ze probujecie zrobic ze mnie idiote jak ze stiga albo kisiela. Tak tak, to także do was IKR i Ren.
Masz avatar z Czesiem, więc nie strzelaj foszka tylko powiedz "dzień dobry" albo "przepraszam" i napierdalaj do przodu! Odemnie buzi; mam tylko nadzieję, że frustracja bijąca z postów jest przejściowa.
Cytat:Rene
Po pierwsze to żal.
A po drugie powiedz mi, co złego napisałem, co mogłoby godzić w twoje dobre przypuszczam imię, że odpowiadasz atakiem (infantylnie stylizowanym zresztą).

Doprawdy, ja nie jestem szczekającym pieskiem. Odpowiadam atakiem na atak, bo już wkurwiacie mnie niesamowicie. Najpierw wszystko wporzo, bo jak jest z kogo powyć to wszyscy elo elo ema ziomy są. Ale taki stiguś albo kisielek już gdzies przepadli, albo się znudzili dla tzw. "bandy chuja" i trzeba zacząć gnić z kogoś innego. Wasze celowniki powoli koncentrują się na mojej osobie, a ja sobie po prostu na to nie pozwolę. Ja nie mieszam z blotem innych, bo wiem, ze kiedys moze sie to odbic na mnie ("było kurwa" to nie "było kurwa pacanie"), a jako że widzę co się święci i wiem, że niedługo to wy mnie w to błoto wpierdolicie - dlatego tak reaguję. I tak chcę, żebyście mnie zrozumieli. W sumie i tak macie to w dupie, ale uprzedzam, żeby nie było.
www super relaks wez sie nie unos

ja np. nie szukam sobie ofiar, jak mnie wkurza czyjas wypowiedz to pisze, bez wzgledu na to, kto jest jej autorem

nikomu nie zabraniam czepiac sie mnie, jesli ktos ma ku temu powod to zapraszam

] : - >
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ja np. nie szukam sobie ofiar
Trochę to nie trzyma się realiów.

Kij z tym. Ide w kime. Do jutra pewnie nawet nie będę pamietał o co poszło.
Zoltan napisał(a):(...)
[Obrazek: artykul_ilustracja120060607143438738.jpg]
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nikomu nie zabraniam czepiac sie mnie, jesli ktos ma ku temu powod to zapraszam

Weź idz,Ty z Firmy szydzisz.
Zoltan napisał(a):I chuj mnie jebie, że macie to w dupie
o co kurwa chodzi...?
myszko, nie wal fochów
beware the straszliwy człowiek-morda-man!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=flnap8E8Nzg&NR=1\[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=_j1e2a4SVQE
nowy idol ( kill your idol)
pani. o nim jest osobny topic nawet.
skąd się tacy biorą Question Laughing
aa to sorry
przeproś Zoltana. on jest trv aryjskim panem, władcą i strażnikiem tego działu Wink
mi tam takie powtórki nie przeszkadzają
Zoltan ma ostatnio kryzys