Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
z perspektywy pizdy nawet gówno musi wyglądać jak kutas, no nie?
się już idź popieścić z naziolami. coś ostatnio przybąkiwałeś że mają do ciebie ciągoty
Wole żeby naziole do mnie ciągneli niż ciągnąc Kisielowi i Vomitowi,jak Tobie sie zdarzało :*

a swoją odpowiedzią na mój post udowodniłaś,że jednak masz małe cycki ;]
Kończ waść
Flying Corpse napisał(a):Wole żeby naziole do mnie ciągneli niż ciągnąc Kisielowi i Vomitowi,jak Tobie sie zdarzało :*

oznajmiasz że jesteś ruchaną szmatą białych braciszków i myślisz, że swoimi pseudo żarcikami i dwukropkami z gwiazdką kogokolwiek poruszysz? chłopaku, teraz to ciebie będą ruszać ...w tył i przód, tył i przód[Obrazek: 22.gif]
nie rozumiecie, ze na taki drazliwy temat, nie rozmawia sie z rene?

ojejej. co ja gadam? zaraz mnie pewnie wyzwie od takich i owakich...zapewne mnie zniszczy swoja moca zla i chuja
KlaudiaVanKilmister napisał(a):ojejej. co ja gadam? zaraz mnie pewnie wyzwie od takich i owakich...zapewne mnie zniszczy swoja moca zla i chuja
po co? pszesz właśnie sama fpierdoliłaś się w gadkę boś dojrzała, że może połączysz z kimś flugi i odegrasz się za naszą ostatnią pogawędkę. teraz wystarczy cię pominąć wyrozumiałym milczeniem, bo z twoich nędznych doszczekiwanek i tak nic nie wyjdzie

co innego nawijka z flyingiem i posty pełne zwierzeń...
hahaha ale zenujaca jest ta cala dyskusja
a chuja tam, przynajmniej się coś dzieje na tym forum gdzie napływ nowych użytkowników jest bardzo ograniczony
-Rene- napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):Wole żeby naziole do mnie ciągneli niż ciągnąc Kisielowi i Vomitowi,jak Tobie sie zdarzało :*

oznajmiasz że jesteś ruchaną szmatą białych braciszków i myślisz, że swoimi pseudo żarcikami i dwukropkami z gwiazdką kogokolwiek poruszysz? chłopaku, teraz to ciebie będą ruszać ...w tył i przód, tył i przód[Obrazek: 22.gif]
byś sie ogoliła przynajmniej zamiast bzdury na forach wypisywać Neutral
...
1419 Smile
Te dni?
to do mnie?
[Obrazek: dziecixk0kn8.jpg]