Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: 0c3a36f64ca4ad9e.jpg]
^ AKCJA ROKU Mad Mad Mad
ale z jednej rzeczy nie mozna sie smiac: wylosowanie numerow 1,2,3,4,5,6 jest tak samo prawdopodobne jak wylosowanie kazdego innego zestawu liczb.
Zoltan napisał(a):ale z jednej rzeczy nie mozna sie smiac: wylosowanie numerow 1,2,3,4,5,6 jest tak samo prawdopodobne jak wylosowanie kazdego innego zestawu liczb.
Nie wiem co to forum by bez ciebie zrobiło, men. Pewnie wszyscy brechtaliby z 1, 2, 3, 4, 5, 6, cały czas wrzucali te same trv akcje i modlili się do Przemka.
Ka- sting: http://www.youtube.com/watch?v=7ZOpFg7cOJs

bash napisał(a):<absinth> omg
<absinth> moj stary przeszedl cale call of duty
<misiek> co w tym zlego lub dziwnego?
<absinth> ta, ale on w przedostaniej misji sie mnieu pyta czy mozna colta na inna bron zmienic
bash napisał(a):<dan> ty penisei
<dan> pensie*
<dan> pesni
<dan> peniesie
<dan> KURWA! ty chuju
bash napisał(a):Rozmowa via mail w sprawie zakupu Kimona do Karate (allegro):
<Zozo>Witam! Zauważyłem, że na Pańskich aukcjach są różne rodzaje kimon do sztuki Karate Kiokushin-Kai. Czym się różni kimono Standart od Sensei? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Paweł Ż...

<Sprzedawca> Sensei ma +3 do szybkości i +2 do siły. Pozdrawiam.

bash napisał(a):<wszok> Jak dać do zrozumienia pannie żeby sie ogoliła oczywiście miedzy nogamiTongue heh tylko tak żeby jej w żaden sposób nieurazić
<pete> Podczas robienia minety zacznij się krztusić, a później z bananem na mordzie powiedz: "kłaczek"
http://okopowa.4.udusil.zone.patrz.pl/

wrzucam tu bo tematu "trvwchvj akcje" nie lubię

EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8

i znowu wrzucam tu, choć filmik wcale nie jest śmieszny. Mocna sprawa (dla nie operujących językiem niemieckim, tekst z napisów, to tłumaczenie oryginalnego tekstu piosenki).
-Rene- napisał(a):Nie wiem co to forum by bez ciebie zrobiło, men. Pewnie wszyscy brechtaliby z 1, 2, 3, 4, 5, 6, cały czas wrzucali te same trv akcje i modlili się do Przemka.
O co ci - kurwa - chodzi?
O to- kurwa- co napisałam. Na bonus nie masz co liczyć.
Jesteś równie enigmatyczna co schematyczna. Przelewaj te swoje kilkudniowe cioty na innych forach, bo tutaj to juz sie robi nudne.
powiedział pan od tekstu "było"

hahahaha
Zoltan napisał(a):Jesteś równie enigmatyczna co schematyczna. Przelewaj te swoje kilkudniowe cioty na innych forach, bo tutaj to juz sie robi nudne.
Za użycie słów "enigmatyczna", "schematyczna" plus zwrotu "kilkudiowe cioty" masz u mnie paczkę żelek. A za rozgoryczenie sączące się z całości, wpierdol u pani zosi.
Książę napisał(a):powiedział pan od tekstu "było"

hahahaha
No bo to też było. Kurwa, było.
-Rene- napisał(a):Za użycie słów "enigmatyczna", "schematyczna" plus zwrotu "kilkudiowe cioty" masz u mnie paczkę żelek.
zelki sa w chuj zajebisteTongue
[Obrazek: 478307.jpg]
Czas skończyć to semickie pierdolenie.

[Obrazek: screenshot2xw8.png]