Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmieszne stronki, filmiki, fotki... :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
hahahahaah jedyne co ma fajne to ścianę xD Laughing

i na dole taki mały rysuneczek najprawdopodobniej systema (bo popisane) ... on chyba sam to rysował... cóż za zdolości plastyczne Rolleyes
Angel of death napisał(a):hahahahaah jedyne co ma fajne to ścianę xD Laughing

i na dole taki mały rysuneczek najprawdopodobniej systema (bo popisane) ... on chyba sam to rysował... cóż za zdolości plastyczne Rolleyes
'Zapomniał wół jak cielęciem był'?
SuicideKaiten czy te gitary nie są kopiowane z mojego tematu Evil or Very Mad
Jaca napisał(a):SuicideKaiten czy te gitary nie są kopiowane z mojego tematu Evil or Very Mad

Jeśli mówisz o temacie z Vox Malignum to i owszem
http://www.youtube.com/watch?v=WWlM_edE-yQ

Uwazajacie na swoje babcie ;D Moze pod Wasza nieobecnosc robia Wam rewizje w pokoju i obrabiaja dupy Laughing

Ps. Kiedy babsztyle juz wyjda z pokoju to w sumie juz nic sie nie dzieje... przychodzi wlasciciel wspomnienego i drogiego aparatu i wylacza go... ale zobaczyc w sumie mozna do konca ;d
http://www.nowydzien.pl/nowydzien/1,70091,3179046.html

Cytat:Kłuje cię w piersi, choć lekarz mówi, że serce masz jak dzwon? Śnią ci się krwawe koszmary? A może bez żadnego powodu kłócisz się z żoną i bliskimi? Uważaj! To może być szatan!
[Obrazek: hahaha2dl.gif]

Cytat:Na kazaniu ksiądz Jan cierpliwie tłumaczy, jak walczyć z diabłem. - Wy nie możecie sami mówić egzorcyzmów! Nie dacie rady szatanowi podskakiwać, bo jest od was silniejszy! Musicie się zwrócić do Boga! - mówi.
[Obrazek: hahaha2dl.gif]
No tak,wszystko jasne..Przecież
Cytat:Szatan ostatnio strasznie się uaktywnił
Hehehe,rozbawiło mnie to jak żadko co Wink
Daje 10/10,po prostu true akcja Wink

Hmm..a tak btw
Cytat: Ks. Edmund Szaniawski z Lichenia przyjął w ubiegłym roku ponad 1,3 tys. osób.
Ciekawe ile księżulo bierze od osoby..
Cytat:Pani Katarzyna Starkiewicz przychodzi na msze z 14-letnim synkiem Michałem. - Michaś często nie mógł zasnąć. Po urodzinach, na których z innymi dziećmi wywoływał jakieś duchy, zaczął się strasznie bać. Mówił, że ktoś jest w jego pokoju, że stoi nad jego łóżkiem.

Ten fragment to jest true akcja Laughing
E. Fajne. : )