gannon napisał(a):Arionka, za portrety psychologiczne to się nie bierz. Marnie Ci to wychodzi :D
zobaczymy jak będziesz śpiewał po tresurze w irlandii ]:>
gannon napisał(a):Balthor@: ja się nie znam na takich rzeczach. Skopiowałem z archiwum, wrzuciłem do worda, zapisz jako strona sieci web i wio na serwer :o
jasssne... i tak już się wydało, że kolekcjonujesz takie logi a potem czytasz je po nocach, nie pogrążaj się ;P
pierdolisz ślimak, pierdolisz

hock:
Jeszcze zobaczymy kto tu kogo będzie tresował
edit:
Ok, tak się rozniosło, że już się dowiedział i mnie poblokował, więc musiałem z drugiego numeru walić do bram serca Wojtusia
Click
Niestety zabawa się skończył, a młody zaczął strzelać z dupy groźbami

Strach się bać...
az chyba kurwa przejade cala polske zeby mu wpierdolic... haha legionisci maja z nim tyle wspolnego lol xD alez gosc zjebany,m wez mu zjedz dupe i daj fotki krwawiacego wojtusia, wtedy lud bedzie zadowolony lol, i tak mamy jego zdjecia, wiec byle wizyta w jego parafii (sic) zakonczy sie napierdalankiem...
ps,pijany jestem i sie wkurwilem xD
edit:
oh lol po glebszyum przeczytaniu tekstu nie legionisci lecz "lechisci" sorry za pomylke

z mistrzem polski w windsurfingu to ja na stancji mieszkam XDDDD
tzn nie z aktualnym, ale jednak.
żaden z niego paker, ale facet wywalony w kosmos ;D
lol. co za typ.
a może by mu jakiegoś gejka podprowadzić, żeby przetarł mu parę miejsc, może by się chłopczyna czegoś nauczyła? :P
warsadal napisał(a):http://img155.imageshack.us/img155/2984/madafaka1no.jpg
Madafaka! Który to taki mądry?!
Może ktoś za chuja pojęcia o regulaminie nie ma i postanowił się zapoznać, ale wstyd mu było tak po zalogowaniu zaglądać?
A może to jakiś potencjalnie nowy użyszkodnik?
Się już nie masz do czego przyczepić Warsadal?